icon

Je na testu něco?

bublinkakocicka
1. srp 2019
Strana
z8
balogis
7. srp 2019

@julinecka24 a kdy si měla první den poslední menstruace?

agneska7
7. srp 2019

@balogis pokud tam opravdu Dr něco viděl musí to být z předešlého cyklu ale to by nebyl jen duch . Nikdo mě nepřesvědčí o tom že cca 8 DPO ( jak psala v jiné diskuzi že je ) Dr vidí tehotenstvi to je prostě nemožné .

leymea
7. srp 2019

@agneska7 je to nemozne.

balogis
7. srp 2019

Jo tak to s vama holky každopádně souhlasim tak to prostě funguje, uvidíme jak to tady dopadne

marketkaaa30
9. srp 2019

@bublinkakocicka jak to dopadlo? 😇🙏🙏

bublinkakocicka
autor
10. srp 2019

Dostala jsem po 4 dnech zpozdeni ms a koncioa pred 3 dny a vcera jsem krvacela zase takze test negativni.

oveckaluky
10. srp 2019

@agneska7 Byla jsem s dvojkama týden po vynechané MS a neviděl ještě ani náznak, 8 DPO je fakt nesmysl...

oveckaluky
10. srp 2019

@julinecka24 Vyměnila bych doktora. Těhotenství na UTZ vidět buď je, nebo není. "Malinko vidět" je kravina. Před vynecháním MS 100% není vidět nic, to se nepozná ani podle sliznice.
A další věc - proč by objednávka na krev, když už to vidí na UTZ (což je kravina).
Buď tahá za fusekli doktor tebe, nebo ty nás. Možná si příště napřed nastuduj, co a jak.

kuttu
Autor odpověď smazal
aaronka1
11. srp 2019

Ahojky tak ja nakonec mam ducha na testu od vcera. Dnes sem nedělala. Mam jen 25test a digitální. 10 uz nemam. Termin ms mam zitra,tak uvidime.

bublinkakocicka
autor
19. srp 2019

Ahoj vidite neco na mem testu jsem 12dni po ms cyklus mam 33dlouhy.zkousela jsem jen tak pac me boli prsa a vcera mi bylo cely den zle.

agneska7
19. srp 2019

Bohužel nic

codal
19. srp 2019

@bublinkakocicka tak nic nevidím:(

oveckaluky
19. srp 2019

@bublinkakocicka 12 dní po MS? To ještě nemůže být nic vidět...

lucajda17
19. srp 2019

@bublinkakocicka
Ano, ja vidim jen jednu carku.

kuttu
19. srp 2019

@bublinkakocicka Ty si tu čárku tam normalne vymodlíš....taky nic nevidim...uz se na to testování vykašli 😉..nemyslim to zle

bublinkakocicka
autor
20. srp 2019

Ale hovno nemusis byt takova.jen jsem se ptala pac ja ji tam fakt vidim.

petula.bir
20. srp 2019

Ahoj, taky nic nevidím 😔

bublinkakocicka
autor
20. srp 2019

Ahoj dekuji nevadi

leniczka23
20. srp 2019

@bublinkakocicka 12 dni po ms nemohla.probehnout jeste ani ovulace a bez ovulace nebude tehotenstvi.

katherinka33
20. srp 2019

@bublinkakocicka Buď Tě to testování baví, nebo tak moc chceš otěhotnět, že už z toho trochu bláznis. Neber to zle, ale místo nakupování testu by nebylo od věci přečíst si nějaké články, kdy dochází k ovulaci, k oplození, jak dlouho trvá proces uhnizdovani a tradaaa, kdy tělo ženy produkuje hormon HCG, který chces zachytit. Vysleduj to u sebe, můžeš koupit i testy na ovulaci, to Tě taky bude bavit testovat. Skoro vždy tam jsou dvě čárky. Až budeš ve správný čas cyklu, vrhni se i na ten těhotenský test. A neboj, ono to přijde.

vladuska29
20. srp 2019

Vidíte na testu něco dnes mám termín Ms

petula.bir
20. srp 2019

@vladuska29
Možná pidi 😂
Udělej za 2.dny ale já měla už 3.den dálnice 😕

vladuska29
20. srp 2019

@petula.bir tak ja měla ovu někdy v rozmezí 17dc a 19dc.

petula.bir
20. srp 2019

@vladuska29
Kolikaty den cyklu jsi?
Uvidíš za 2.dny 🙂 držím pesticky, aby to vyšlo

vladuska29
20. srp 2019

@petula.bir dneska 31dc

petula.bir
20. srp 2019

@vladuska29
Tak uvidíš za den až dva už by to mělo byt vidět si myslím

balogis
20. srp 2019

@vladuska29 těžko říct,chvíli mi přijde úplně bílý a chvíli jako bych pidi stín viděla

patmouse
20. srp 2019

@bublinkakocicka ano vidim. Vidim negativni test.

balogis
20. srp 2019

@bublinkakocicka 12 dní po ms při cyklu 33 dní to se teprve chystá ovulace ne? Já mám cykly cca 30 dní a ovulace je vždy cca 15 DC takže teď teprve bude asi ten vhodný čas se začít snažit

Strana
z8