Je na testu něco?
Jo tak to s vama holky každopádně souhlasim tak to prostě funguje, uvidíme jak to tady dopadne
@bublinkakocicka jak to dopadlo? 😇🙏🙏
Dostala jsem po 4 dnech zpozdeni ms a koncioa pred 3 dny a vcera jsem krvacela zase takze test negativni.
@agneska7 Byla jsem s dvojkama týden po vynechané MS a neviděl ještě ani náznak, 8 DPO je fakt nesmysl...
@julinecka24 Vyměnila bych doktora. Těhotenství na UTZ vidět buď je, nebo není. "Malinko vidět" je kravina. Před vynecháním MS 100% není vidět nic, to se nepozná ani podle sliznice.
A další věc - proč by objednávka na krev, když už to vidí na UTZ (což je kravina).
Buď tahá za fusekli doktor tebe, nebo ty nás. Možná si příště napřed nastuduj, co a jak.
Ahojky tak ja nakonec mam ducha na testu od vcera. Dnes sem nedělala. Mam jen 25test a digitální. 10 uz nemam. Termin ms mam zitra,tak uvidime.
Bohužel nic
@bublinkakocicka tak nic nevidím:(
@bublinkakocicka 12 dní po MS? To ještě nemůže být nic vidět...
@bublinkakocicka
Ano, ja vidim jen jednu carku.
@bublinkakocicka Ty si tu čárku tam normalne vymodlíš....taky nic nevidim...uz se na to testování vykašli 😉..nemyslim to zle
Ale hovno nemusis byt takova.jen jsem se ptala pac ja ji tam fakt vidim.
Ahoj, taky nic nevidím 😔
Ahoj dekuji nevadi
@bublinkakocicka 12 dni po ms nemohla.probehnout jeste ani ovulace a bez ovulace nebude tehotenstvi.
@bublinkakocicka Buď Tě to testování baví, nebo tak moc chceš otěhotnět, že už z toho trochu bláznis. Neber to zle, ale místo nakupování testu by nebylo od věci přečíst si nějaké články, kdy dochází k ovulaci, k oplození, jak dlouho trvá proces uhnizdovani a tradaaa, kdy tělo ženy produkuje hormon HCG, který chces zachytit. Vysleduj to u sebe, můžeš koupit i testy na ovulaci, to Tě taky bude bavit testovat. Skoro vždy tam jsou dvě čárky. Až budeš ve správný čas cyklu, vrhni se i na ten těhotenský test. A neboj, ono to přijde.
@vladuska29
Možná pidi 😂
Udělej za 2.dny ale já měla už 3.den dálnice 😕
@petula.bir tak ja měla ovu někdy v rozmezí 17dc a 19dc.
@vladuska29
Kolikaty den cyklu jsi?
Uvidíš za 2.dny 🙂 držím pesticky, aby to vyšlo
@petula.bir dneska 31dc
@vladuska29
Tak uvidíš za den až dva už by to mělo byt vidět si myslím
@vladuska29 těžko říct,chvíli mi přijde úplně bílý a chvíli jako bych pidi stín viděla
@bublinkakocicka ano vidim. Vidim negativni test.
@bublinkakocicka 12 dní po ms při cyklu 33 dní to se teprve chystá ovulace ne? Já mám cykly cca 30 dní a ovulace je vždy cca 15 DC takže teď teprve bude asi ten vhodný čas se začít snažit

@julinecka24 a kdy si měla první den poslední menstruace?