Je na testu těhotenská ryska nebo duch?
Ahoj, myslíte že by se tam mohlo něco rýsovat?

@tynuska77 za mě duch ❤️❤️🍀🍀
Není to už ani duch, je to slabá čárka 😉🍀
@leniczka23 ty brdo 😂😂🙏❤
Gratuluji já se pořád nedostala k testu mám 5 dní zpoždění 😄
@carolineg1 No jako takhle.. ja jsem od srpna samovolně MS nedostala.. vždycky jsem chodila na vyvolavacku každý měsíc. Ale udělala jsem si před tím radši test. No a teď když zase nic tak tohle. Přijde mi to divný 😂😂😅
Takto podobne slabe jsem to mela 4. den po vynechani MS (odpoledni moc tedy). A mela jsem idealne dlouhy a pravidelny cyklus (OV 14-15 den). Tehotenstvi od zacatku s nulovymi komplikacema, zatim v 5. mesici. Jen, ze mi to pripada uplne v poradku a zalezi hodne na znacce, kolik ma barviva.... takze gratuluju a hlavne at se dobre vyviji...
@tynuska77 juu tebe si pamatuju z diskuzí gratuluji myslím že to už bude čárka
Krásná slabá čárka! Jasně pozitivní! 🙂

@ajakordi ahojky, je tam malý duch 🍀❤
@terka99554 no taky tam něco vidím ale udělala jsem si to protože cítím na sobě změny ,chuť na okurky ,mám zvýšenou cítím se divně a prsa taky pobolivaj,ale může to být falešný 😊kdo ví. Za týden to mám dostat tak uvidíme. 😊
@terka99554 udělala jsem ještě jeden tak uvidíme mám 6dni před menstruaci tak se uvidí 😊
@ajakordi to je zbytečné dělat 3 tt za den ,škoda peněz ,dělejte test obden a ráno
@katherine177 dělala jsem jen dva (druhý zvětšenina)a vyšli mi oba jako duch testy,po vysazení antikoncepce zhruba kolem 12 prosince,kdy jsem občas i vynechala prášek...menstruace se má dostavit za týden jsem nervózní,ale asi planý poplach ...
@ajakordi někdo tady psal ,že tenhle test dělá falešné duchy
@katherine177 já zas našla že je spolehlivý
Holky mám pár dní před menstruaci a dnes se mi z ničeho nic udělalo zle,takový mdlo...myslíte ,že to může být i příznak PMS?? Ale nikdy jsem na něj netrpěla ani když jsem prášky nebrala,jenže to je už před 12 lety...
@carolineg1 ahoj, tak jak? Dělala jsi test? 😊
@tynuska77 no za tři dny bych to měla dostat tak uvidíme... Každopádně si nemyslím,že bych si něco vsugerovala.. dnes jsem si myslela že to už dostanu a byl to jen jakýsi výtok skoro až špinění,tak uvidíme a včera a dnes se potýkám s nevolnostmi a ještě k tomu do toho průjem , zvýšená teplota... můžu mít klidně chřipku nebo virózu ,ale pěkně blbou ,když mi každý den je jinak,ale člověk když si něco přeje,tak si dokáže vše přivolat zkusím se hodit do klidu ☺️☺️
Ahojky holky,tak dnes jsem byla na gynekologii a ani pan doktor nic neviděl ale uznal,že je divné,že mi vyšel už po třetí tento test falešně pozitivní,ale nemusím mít vysokou hladinu HCG a tudíž ji nemusím mít ani moc v krvi,tak říkal,že to chce počkat ... Menstruace byla je dva dny a takové silnější špinění a pak najednou slabé a nic...Tak uvidíme za delší dobu...☺️já to neřeším buď hormonální chyba což tomu nevěřím jsem dost mladá a nebo se to nějakým zázrakem možná povedlo ☺️přikládám foto ☺️
@ajakordi mě přijde ,že vám ty testy sílí ,ikdyž je to teda tenké ta čárka,ale když porovnám všechny tři,tak ten poslední je nejsilnější.Takže to klidně těhotenství může být.
@katherine177 no právě,takže uvidíme,vím,že někdo psal,že dělá falešné ,ale mě tohle vylezlo dá se říct v limitu ,no tak kdyžtak se budu vdávat těhotná a zapíju to džusem.. uvidíme určitě dám vědět jak to jde dál,ale taky mi přijde ,že to sílí ,tak uvidíme ,tím pádem to vidím na první týden cca... Každopádně není vyloučeno ,že to může být i ta hormonální nerovnováha,ale to mívají daleko starší ženy..❤️🤔Čas ukáže,ale mám pár dní po menstruaci a není mi úplně nejlíp,uvidíme zda to dostanu nebo ne.. 🤔☺️
@ajakordi tak držím pěsti 🍀
@katherine177 děkuji moc 🙂

@tynuska77 řekla bych ,že duch ,držím pěsti 🍀