Je pozitivní těhotenský test po hodině spolehlivý?
Ahoj holky, jsem dnes 8DPO. Dělala jsem si test z benu a je tam tohle. Ještě chci dodat, že jsem na něj koukla až tak po hodině, kdy jsem uspávala dcerku. Co myslíte? Foto testu dám do komentu ať se dá přiblížit 🙂

@vercaaevzen negativni
Mám fotku v lepší kvalitě ale koník nepodporuje formát 🤷♀️
@vercaaevzen je brzy, zatím negativní
@vercaaevzen negativní a zvlášť po hodině 🧐
Při přiblížení nějaký stín vidím... držím pěsti 😉
Negativní
Negativní
@vercaaevzen něco vidim, ale na testování je ještě brzy ☺️ každopádně pozor na testy livsane po limitu mi také udelali krásného ducha
@vercaaevzen livsane testy umí dělat velmi pěkně rysky, občas i falešné duchy i když extra slabé
Testy Livsane po limitu mi dělají většinou duchy 🫠
Děkuju holky za odpovědi, dnes jsem netestovala. Počkám do středy, mám ještě jeden test od Maxe,tak uvidíme. Občas mě zabolí záda jako před ovu, jinak nic 🤷♀️
@vercaaevzen je hrozně brzy, testujte tak 5,6 dní..
@adinka89 taky jsem to tak měla u prvního těhotenství, byla jsem 9 dpo, když byl test mokrý byl tam krásný duch, jak test zaschl nebylo nic.. další dny test sílil❤️ a čárka byla krásně vidět, držím palce☺️
@adinka89 vyzkousej koupit mamatest. Zkousela jsem ruzne znacky a ma bezkonkurencne nejvic barviva. Dr.Max mi ukazoval maleho ducha, tady uz byly hezke carky. To, co mi ukazalo GS predevcirem (10DPO) mi Dr.Max ukazal az dnes (12DPO). A testy z Benu jsou na tom dost podobne, ze barviva maji mene, co jsem tak cetla.
@nazka dnes 13DPO a mám na testu ducha. Koukala jsem na kalendář z roku 2020 kdy jsem otěhotněla s dcerou a viditelnou čárku jsem měla až 17DPO. Po porodu se mi cykly zkrátily na 26 dní. Dnes tedy 28DC a druhý den zpoždění. Kromě občasné bolesti v podbřišku necítím nic. Tak uvidíme 🤷♀️
@vercaaevzen Ukaz 🙂
Bohužel fotku nemám. Počkám ještě 2 dny, pokud nepřijde MS a pak udělám další test. Když bude čárka pěkná, že ji uvidí i můj naprosto slepej chlap, vyfotím a dám ji sem 😊
@vercaaevzen vidím to nadějně 🍀🍀🍀
@vercaaevzen krásný velká gratulace ☘️☘️🤰
@vercaaevzen Tak tohle už je jasné, gratuluju 🙂
@vercaaevzen Juu, moc moc gratuluji❤️
@vercaaevzen moc přeji!! 😍🍀
Moc děkuju holky ❤️ v pondělí se budu objednávat, tak snad bude vše v pořádku 😊
@vercaaevzen
precti si pribalovy letak,najdes v nem odpoved
@zelenaesmolda Děkuju za tvoje empatický vyjádření. Chtělo by to ale nejdřív projet celý vlákno a pak se snažit někoho ztrapnit 😉