Je ranní test s dušíkem spolehlivý? Vaše zkušenosti
Ahoj holky, přidávám svůj tt. Jsem nyní 10DPO. Teď 2 dny špiním nahnědle. Citlivé bradavky, bolest hlavy a náladovost jako 🐮😃 až se divím že má na mě muj mužskej nervy 🤣 zkoušela jsem ráno test a tedy dušíka vidím.. co myslíte?
Nevíte co to špinění?

Nic nevidim, ja tedy 10dpo uz mela krasnou carku. Spis bych to videla na brzky prichod menstruace. Ale zkus jeste za 2 dny test.
@safulik špinění by problém být nemělo, testy vám krásně sílí. Sestra to měla na začátku těhotenství a měla zakázaný sex a zvedání těžkých věcí. Dr jí doporučila ascorutin. Těhotenství pak bylo v pořádku až do konce.
Ale píšu jen zkušenost z rodiny. Takhle po internetu vám to nikdo neřekne. Musíte počkat až na kontrolu u dr.
@hanaalb nene po aktivitě to není, a špiním vždy když jdu na záchod tak po utření jinak na spodním prádle nic nemám. Čistá krev to není, pouze takové nahnědlé špinení někdy trochu s výtokem. Teď bych klasicky měla zřejmě měsíčky. Mám cyklus takový trochu nepravidelný od 30 - 33 dnů, a teď mi vychází jakoby 36 den cyklu. Jestli si třeba pamatuje tělo, že teď má být ale menstruace, tak to zkouší? 🤔 Přirovnala bych to ke špinění po měsíčkách

@safulik nic nevidím. Ale fotka může zkreslovat 🙂