Je šance na těhotenství po přerušované souloži?
Ahoj holky,
S přítelem máme přerušovanou soulož - neberu už rok a něco antikoncepci a docela bych řekla, až na pár výkyvů, že se mi cyklus ustálil. Aktuálně mám ale zpoždění ms 9 dnů s tím, že když jsem měla 2 dny zpoždění, začala jsem úplně slaboulince hnědě špinit, jen při utření na wc.. potom jsem přestala špinit a za dva dny to začalo znovu ale bylo to silnější… teda respektive, taky na wc při zatlačení, ale byl hustý a hnědý napěněný. Poté špinění zase přešlo. Dnes jsem začala zase asi špinit, protože ze mě nevychází jasná krev, ale zase jen hnědá, ale více než předešlé dny..ale nic extra. Dala jsem si tampon a myslím si,, že od rána do večera by to mohlo být tak maximálně ani ne na tampon..
Bolí mě občas hlava, jsem unavená i po tom co spím, občas se mi navaluje, dnes jsem myslela, že budu zvracet, píchá mě v podbřišku.. ze začátku v levém a teď v pravé straně pánve. Lechtá mě v boku, podbřišek, žebra a prsa. Mám pořád na něco chuť atd…. Je šance, že bych mohla být těhotná? Jsem mimo město a doprava je složitá a tím pádem by mě test vyšel i s cestou na 160 kč.. tak nevím jestli má smysl si pro něj jezdit. Co myslíte?
A jak jinak chces zjistit, zda jsi nebo nejsi v tom. Muzes, nemusis. Muze to byt zmena hormonu, stres ci neco jineho. Takze ano, dej 160 kacek za dopravu a budes vedet vic.
Myslím si, že ti nic jiného nezbývá, než si ten test koupit, není to zas až tolik peněz.
To jo to já si ho asi koupím.. ale říkala jsem si, jestli ještě nepočkat, jestli ma vůbec cenu ho kupovat, vzhledem k výraznějšímu špinění a dnešní bolesti podbřišku jako při ms možná trochu jinak.
Prozvracela jsem všechna těhotenství, ale nevolnosti rozhodně nepřicházely tak brzy po vynechání MS. Těhotná být můžeš a nemusíš. Věšteckou kouli nemáme. To jsi někde mimo civilizaci, kde není lékárna, drogerie ani větší supermarket, kde bys koupila úplně základní TT?
To jo to já si ho asi koupím.. ale říkala jsem si, jestli ještě nepočkat, jestli ma vůbec cenu ho kupovat, vzhledem k výraznějšímu špinění a dnešní bolesti podbřišku jako při ms možná trochu jinak.
@verus25 hele mě bylo špatně když jsem byla až v 8.-10.tydnu, ze začátku jsem ani nevěděla, že jsem těhotná. V květnu jsem měla menstruaci, v červnu jsem špinila týden a začátkem července jsem zjistila dle testu, že jsem těhotná 😅 . Až na to, že my jsme plánovali mimi 3 roky... Takže můžeš být a nemusíš 🤷🏼♀️ já měla celkově nepravidelnou menstruaci po vysazení antikoncepce (neberu ji 11let a z toho 8 let jsem měla přerušovaný sex )
To ti řekne jedině test
@verus25 ja bych extra pro test nejela. Tak to zjistis o tyden ci o mesic pozdeji, podle mne to neni problem. Teda jestli neuvazujes o potratu. To pak se vyplati tehotenstvi zjistit co nejdriv a zacit jednat.
Je, máme syna 😁
@verus25 možný je všechno. Moje prvorozená vznikla přes kondom i prášek PO. Přerušovaná soulož není ochrana proti početí. My jí teda používáme taky, zatím úspěšně, ale k tomu si sleduji plodné dny, během nichž sex není vůbec a když by se i tak podařilo, nějak by jsme se doma uspořádali. Proč je takový problém, že ti připadá 160 korun za test moc?

Já vždy říkám, že šance tu vždy je. Nikdo ti na sto procent podle tohoto popisu neřekne, jestli jsi těhotná, nebo ne. Takže těch 160 korun neřeš a jdi pro test.