Je šance, že bych mohla být těhotná?

misa572
7. srp 2016

Zdravím, je možné že bych mohla být těhotná? 🙂 Poslední své dny jsem měla od 3.7-6.7. Tudíž Ovu jsem asi měla mít 21.7, nechráněný sex byl 26.7. Teď jsem měla dostat své dny 4.8 a stále nic. Pobolívá mě v pobřišku, ale kde nic tu nic. Břicho mě většinou hodně bolelo až když jsem to dostala. Todle je jen takové pobolívání. Těhotenský test jsem si dělala první den vynechání což je asi brzy. Prosím o radu než počkám ještě pár dní na další test. Předem moc děkuji a snad se neptám na kravinu. 🙂

dyslovka
7. srp 2016

Ahoj,mam to same, menses jsem mela dostat 3.8 a stale nic, par priznaku, test negativni. Pockej par dni a pak zkus test znovu 🙂

misa572
autor
7. srp 2016

@dyslovka jé to je hezké nebýt v tom sama. 🙂 Každopádně by mi rozhodně nevadilo vidět dvě čárky. 🙂

dyslovka
7. srp 2016

Taky jsem rada, ze je tu nekdo, kdo to ma stejne 🙂 akorat ja se tu radila a nejspis to mam vsugerovane a tehotulka zrejme nejsem, jelikoz mam nejak mic priznaku, na jednu stranu je to skoda, ale na druhou stranu to neni velke zklamani, jelikoz uz jsem to vzdala.

dyslovka
7. srp 2016

Kazdopadne tobe drzim pesti, to nosi stesti 🙂

bajana
7. srp 2016

@misa572 Ak mavas cykly normálnej dĺžky okolo 30 dni, tak tehotná zrejme nie si, ak bol jediný nechránený styk na 23DC, tobôž ak bola ovulka 5 dní predtým.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru