Je slabá čárka na těhotenském testu důvod k obavám?
Ahojky holky.Jsem 14 dní po ovu a dnes jsem si dělala test a mám pocit,že tam něco slabého vidím.Spíše takový stín.Vidíte to taky nebo se mi to jen zdá?😀

Malilinkatý náznak tam vidím!! 🙂 🍀
@vejuu98 Já nevidím nic...
Ja něco malinko vidim,držim palce
Ale zkus zrobit ještě jednu teda,maš už meškani?
14 dní po ovu a 9 dnů do ms? 🤔 to nějak nesedí 🤷🏻♀️
Vidím a držím pěsti 🍀
Holky, jsem dnes cca 6-7 dpo cítim se divně, nic si od toho neslibuju, ale fakt jsem divná. Myslíte, že by bylo zítra něco vidět? Nebo počkat?
@izzylka já mám 16dni od ovulace a 2dny zpoždění a 5 testu pozitivních 🙂🙂🙂
@vejuu98 bohužel nic nevidím🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@michaelapce tak u tebe to sedí, ale u zakladatelky prostě ne. Ta fáze od ovulace po menstruaci trvá 12-16 dní...a nezáleží na délce cyklu...prostě to tak je 🤷🏻♀️ a gratuluju 🙂
Holky já vám tak závidím 😊
No já doufám, že se za pár dní objeví duch, cítím se jinak 😁
@hester92 testovala jsem prvně v pondělí a to jsem měla pidi ducha, mobilem nevyfotitelný, okem pouze pro lovce duchů, ale já ho viděla. V úterý čistý bílý test (dost jsem pila večer), ale četla jsem tady na fóru zkusit ho prosvítit. Na obou krásné čárky při prosvícení a abych zkusila, zda to není ryska, tak jsem vzala čistý z minulého měsíce a tam nebyla 🤩
No a dneska takto. Dnes jsem 12-13 dpo takže prvního ducha jsem viděla 10-11dpo, ale pro spoustu lidí by to byl čistý test, já se nedala a hledala 😂

@vejuu98 ja bohuzel nic nevidim a jestli mas opravdu potvrzenou ovu pred 14 dny, tak si myslim ze by uz neco melo byt videt vic…Ale drzim pesti! Treba to klapne