Je tam čárka?

jeslde
18. pro 2015

Ahoj, potřebuji oči navíc.. první týden(cca 4 den) jsem si zapomněla vzít prášek a vzala jsem si až druhý den 2.V druhém týdnu(hned na začátku) jsem měla s přítelem nechráněný styk a ejakuloval do mě. Za pár dní budu mít (snad) ms ale přítel nechtěl čekat a koupil mi těhotenský test. Jinak mě hrozně bolí bradavky( na dotek) mírně křeče a tlak v podbřišku. Myslíte, že si to jen vnucuji nebo jsem vážně těhotná? Prosím o radu.

michalusenka
18. pro 2015

Ja nic nevidim

puutalo
18. pro 2015

Podle mě tam čárka není

cmochy
18. pro 2015

Tak jako tak je zbytečné testovat PŘED dnem očekávané MS, jelikož hladina HCG ještě nemůže být dostatečně vysoká aby se čárka ukázala (ano, existují výjimky, ale...)
Přímo k otázce - ne, já nic nevidím.

nupta
18. pro 2015

Asi ne. Pokud nepřijde menses, test bych zopakovala (test může být falešně negativní, pokud se udělá příliš brzy). Ať to dopadne, jak si přeješ.

petzy
18. pro 2015

No já si myslím že tam náznak vidím, ale počkala bych co ta ms. Musela by to být pořádná náhoda. Mě se stalo kolikrát, že jsem zapomněla vzít prášek a vzala druhý den dva, vždycky vše v pořádku.

ivatko0406
18. pro 2015

Nic tam nevidim. On ten "kanalek" pro testovaci carku muze vrhat lehky stin. Ale pozitivni TT vypada jinak, neboj. Predpokladam, ze tehotna byt nechces, kdyz beres HA. Zkus otestovat jeste o par dni pozdeji, kdyby nedorazila ms a uvidis. Nicmene tento test na obrazku je negativni.

lucikakajik
18. pro 2015

nic nevidim

nika82
18. pro 2015

tiez tam niečo vidim a mne sestrička na gynde povedala ze pred MS je dosť často tehu test pozitivny

lichtakova
18. pro 2015

Pokud jsi ostatni tablety uzila spravne,nemela bys byt,ten ucinek pretrva.Ja nevidim nic.

pampalin
20. pro 2015

Nevídím vůbec nic. 😨

luciamala1979
20. pro 2015

tak si vem-te rapid clear, je to citlivejší test a bude-te mít jistotu. Jinak tenhle stín ten test často dělá, hlavnĚ když se odečituje po limitě času.. kolikrát jsem ho takhle hypnotizovala a pak přišla ms.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru