Je tam duch, nebo ne?
Vidíte také ducha, nebo ne?🙏😀

Jej, závidím vám, ze testujete! Já budu až v patek testovat.
@tynkaw15 napisu určitě 🙂 držím palce at ti to vše dobre dopadne. Vlastně si zkouším představit situaci, ze mám ty dvě čárky a vlastně stejně člověk není klidný do kontroly na gynde a pak do 12 tt až dostane prukazku, atd. Jedno už mám, tak si matně vybavuju. A mas nějaké projevy? Mě už druhy den poboliva v podbrisku, ale snažím se na to nemyslet, protože to muže být jen to, ze jsem precitlivela..
@nina004 krev mi obvodak nevzal, viděl test a řekl ze gratuluje, ať si ho udělám když to nedostanu a pak zavolám na gyn.
Šla jsem k nemu, jsem osypana, nemám alergii a mám podezření na stafylokoka... ale nic mi neudělal a napsal leky na alergii zase 🙈 takže kddyz jsou dnes dvě čárky, tak to pak začnu řešit s gyn.
Holky, byla někomu z vás zima? Mě je dneska cely den
@tynkaw15 no dle moji kalkulačky zítra, ale dávám si 2 dny rezervu na testování, minule přišla se zpožděním, tak si chci ušetřit zklamání z negativního testu. Pak jedeme na 14 dni na hory, tak stejně k doktorovi nejdu, takže to bude jen pro mě, jestli se mám šetřit a začít jist vitaminy 🙂
Ano ,to je jak já akorát ho Vídim jen já tak sem vzjedava co stoho bude ;)
@kristousenecek třeba ho uvidíme i my ❤️

@tynkaw15 ahoj, tak jak dneska ráno?❤️