Je tam duch? Vidíte tam něco?
Ahoj holky.
Chtěla bych slyšet váš názor. Již jednu dcerku mám, má 16 měsíců. Do 14 měsíců kojena a já bez menstruace, proto jsem odstavila, aby se mi srovnal cyklus a my se mohli snažit o druhé. První MS přišla před vánoci a byla 5 dní ale slabší než jsem byla zvyklá. Cykly před jsem měla mezi 30-35, takže ne úplně pravidelné někdy i třeba 40.
Týden mě bolí prsa, mám příšernou pleť. Podle hlenu 5-8.1,ovulace nevím kdy, sex 5.1,9.1. MS podle kalendáře vypocitana na středu, počítáno s délkou 32 dní.
Vidite tam něco? Není to ryska? Pepino 10 test. Nedělá falešné? Moc děkuji za názor. A je to až po limitu, ale ne dlouho.
Hezký večer 🙂

Ahoj, taky tam něco vidím, tak držím palce 🍀✊
@michaelarousova mám doma ještě mamatest, zkusím zítra ráno 🙂
@if82 ten bude lepsi☺️
@if82 To neni ryska, ale pozitivni test. 🙂
@sudylichozrout vůbec nevím, kdy byla ovulace a zda není na "pozitivní" test brzy, ale děkuji snad to bude pravda a bude silit 🤗
Také vidím čárku. Držím palce ať sílí 😊🙏
Tak co, zkouselas dnes rano nebo vydrzis do zitra?🙂
@nase_mimi no nevydržela. Ještě v noci mamatest a nic tam nebylo, tak jsem byla zklamaná a vyhodila. Ráno jsem na něj koukla a něco úplně mini tak viděla. První foto mamatest , druhé zaschle mamatest a dnešní pepino, třetí po namoceni do vody. Je to strašně slabé, moc tomu nevěřím 😕
@if82 jako čárku vidím. Pokud byla ovulace 8,9,10.1. tak je podle mého názoru na test brzy. Já jsem měla pozitivní test až týden po vynechání MS, a to pouze slabou čárku. Zkusila bych test až aspoň 15 dní po ovulaci, tzn tak za týden. Takhle se budeš zbytečně trápit v nejistotě.
Jinak já jsem měla i biochemické těhotenství, čárku jsem měla silnější než ty, pak najednou slábla až úplně bílo na testu, měla jsem jen opožděnou MS, doufám že to nebude tvůj případ a na test je ještě brzy 🍀💞
Na mamatestu vidim, ale taky si myslim, ze je brzo... zkus dalsi az dva dny, drzim palce
Určitě tam je

@if82 Ja teda nejsem nejaky znalec, ale spis bych rekla ze ryska☺️A hlavne bych poridila jiny test☺️