icon

Je tam duch? Vidíte tam něco?

if82
17. led 2021

Ahoj holky.
Chtěla bych slyšet váš názor. Již jednu dcerku mám, má 16 měsíců. Do 14 měsíců kojena a já bez menstruace, proto jsem odstavila, aby se mi srovnal cyklus a my se mohli snažit o druhé. První MS přišla před vánoci a byla 5 dní ale slabší než jsem byla zvyklá. Cykly před jsem měla mezi 30-35, takže ne úplně pravidelné někdy i třeba 40.
Týden mě bolí prsa, mám příšernou pleť. Podle hlenu 5-8.1,ovulace nevím kdy, sex 5.1,9.1. MS podle kalendáře vypocitana na středu, počítáno s délkou 32 dní.
Vidite tam něco? Není to ryska? Pepino 10 test. Nedělá falešné? Moc děkuji za názor. A je to až po limitu, ale ne dlouho.
Hezký večer 🙂

Je tam duch? Vidíte tam něco?Je tam duch? Vidíte tam něco?Je tam duch? Vidíte tam něco?Je tam duch? Vidíte tam něco?
Strana
z2
michaelarousova
17. led 2021

@if82 Ja teda nejsem nejaky znalec, ale spis bych rekla ze ryska☺️A hlavne bych poridila jiny test☺️

ferda90
17. led 2021

Ahoj, taky tam něco vidím, tak držím palce 🍀✊

rootham
17. led 2021

@if82 je tam... 👍

if82
autor
17. led 2021

@michaelarousova mám doma ještě mamatest, zkusím zítra ráno 🙂

jaja01k
17. led 2021

@if82 Na té poslední fotce vidím, ale ještě to nemusí nic znamenat. Držím palce, ať sílí 🙂

michaelarousova
17. led 2021

@if82 ten bude lepsi☺️

if82
autor
17. led 2021

@jaja01k toho jsem si vědoma, tak zkusím za 2 dny, zda vydržím 🙂

sudylichozrout
17. led 2021

@if82 To neni ryska, ale pozitivni test. 🙂

if82
autor
17. led 2021

@sudylichozrout vůbec nevím, kdy byla ovulace a zda není na "pozitivní" test brzy, ale děkuji snad to bude pravda a bude silit 🤗

palja
17. led 2021

@if82 taky tam vidím slabou čárku, držím palce 🍀💞

if82
autor
17. led 2021

@palja moc děkuji 😊

chicky1j2
17. led 2021

Také vidím čárku. Držím palce ať sílí 😊🙏

nase_mimi
18. led 2021

Tak co, zkouselas dnes rano nebo vydrzis do zitra?🙂

if82
autor
18. led 2021

@nase_mimi no nevydržela. Ještě v noci mamatest a nic tam nebylo, tak jsem byla zklamaná a vyhodila. Ráno jsem na něj koukla a něco úplně mini tak viděla. První foto mamatest , druhé zaschle mamatest a dnešní pepino, třetí po namoceni do vody. Je to strašně slabé, moc tomu nevěřím 😕

palja
18. led 2021

@if82 jako čárku vidím. Pokud byla ovulace 8,9,10.1. tak je podle mého názoru na test brzy. Já jsem měla pozitivní test až týden po vynechání MS, a to pouze slabou čárku. Zkusila bych test až aspoň 15 dní po ovulaci, tzn tak za týden. Takhle se budeš zbytečně trápit v nejistotě.
Jinak já jsem měla i biochemické těhotenství, čárku jsem měla silnější než ty, pak najednou slábla až úplně bílo na testu, měla jsem jen opožděnou MS, doufám že to nebude tvůj případ a na test je ještě brzy 🍀💞

nase_mimi
18. led 2021

Na mamatestu vidim, ale taky si myslim, ze je brzo... zkus dalsi az dva dny, drzim palce

if82
autor
18. led 2021

@palja děkuji 😊 no podle hlenu, který byl 5-7.1, bych řekla, že byla asi trochu dřív, ale jen o den dva, nicméně ovulaci na sobě nepoznám a teplotu nemerim. Popravdě teď se na to vykaslu a pokud nedorazí MS do víkendu, kdy budu 36dc, tak zkusím 🙂

palja
18. led 2021

@if82 to si myslím že už bude krásně vidět. Některým holkám tady se ukáže krásná čárka i 10 dní po ovulaci, ale já jsem to tak neměla, druhá slabší čárka se ukázala až kolem 20 dne po ovulaci a mám z toho skoro tříletou dceru.
Budu držet palce 🍀💞

if82
autor
18. led 2021

@palja kéž by, moc bychom si přáli a kdyby se zadarilo takto brzy, bylo by to super. Ale může to být biochemko, to je riziko brzkého testování. Původně jsem chtěla testovat až ve středu, ale ta prsa a pleť mě nějak přesvědčila, no uvidíme 😊

modroucka
18. led 2021

Určitě tam je

chicky1j2
18. led 2021

@if82 čárka tam je. Těhotná určitě jsi. Teď je otázkou aby to vydrželo a neodešlo s MS. Jak jsi psala. Já měla tři dny před ms stejnou částku postupne sílala. Bylo by teď dobre testovat jednou značkou testu pro porovnání silici čárky. Určitě to bude v pořádku držím palce 🙂

if82
autor
18. led 2021

@chicky1j2 děkuji, no já právě nevím vůbec, kdy má ms přijít, měla jsem před vánoci první. Před těhotenstvím jsem měla mezi 30-35 někdy i 40. No zkusím testnout třeba ve středu nebo až o víkendu. Dnes jsem 31 dc. Tak uvidíme 🙂

chicky1j2
18. led 2021

@if82 ono je asi fuk kde má přijít. Otázkou je kdy byla ovulace coz víš. Pozitivní test jako že hodně bývá až 15 a více dní od ovu. To má každá žena jinak podle růstu HCG. Jde o to aby silil 🙂 takže nejlepší teď testovat stejnými testama co třeba dva tři dny ;) držím palce 🙏😊

if82
autor
Autor odpověď smazal
if82
autor
18. led 2021

@chicky1j2 každopádně jsem objednala 2 balení mamatestu a jeden digital u Maxe, tak uvidíme 😊

if82
autor
18. led 2021

Tak jsem to holky nevydržela a koupila pro jistotu jiné testy. Jsem asi testovací maniak. Horní zelený je intimed 25, dole sluníčko 10....děláno teď. Tak asi by byla blbost kdyby byl duch na 4 druzích testů. Tak budu doufat a věřit🙏

rootham
18. led 2021

@if82 na tom poslednom je krásne vidieť. 👍 Teš sa!!! 😊

if82
autor
18. led 2021

@rootham děkuji, snad bude sílit😊🤗

rootham
18. led 2021

@if82 bude! Musíš veriť!

if82
autor
19. led 2021

@rootham tak včera odpoledne a dnes dopoledne (ani první ranní moč) 😊 snažím se být v klidu, ale nějak to nejde, snad bude vše v pořádku ❤️👶

Strana
z2