icon

Je tam maly duch? Nebo jsem blazen? 😞

veelinka
29. čer 2017

Mimi by udělalo velkou radost byla bych hodne šťastná, ale snažím se na tu úplně nemyslet a nezblbnout.Tenhle měsíc menstruace přišla,ale slabší kratší , zvětšili se mi prsa a mám změny nálad..Dnes dopoledne jsem zkusila test. Je tam malý duch? Nebo jsem už zblba? ☹

Je tam maly duch? Nebo jsem blazen? 😞Je tam maly duch? Nebo jsem blazen? 😞
ivet1987
29. čer 2017

No je to možné, zkus zítra ráno, ideálně za dva dny 🙂

kotito
29. čer 2017

já ho vidím, ale zkusila bych ještě jeden, příjde mi nerovnoměrný, takže třeba vadný. Ale taky třeba ne ,-) druhý test řekne víc

veelinka
autor
29. čer 2017

Zkusím počkat a ještě otestuju..děkuji za názor 😊

elamozna
29. čer 2017

Je tam. 🙂 Obě moje děti jsem vypozorovala i z menších duchů. Zkus test z ranní moči. Ale vypadá to hodně nadějně. 🙂

jullli
29. čer 2017

Ja se zase priznam, ze nevidim nic... :/ ale drzim palce

catchulinecka
29. čer 2017

vždyť je tam čárka 😀 podle mě, je tam nějak blbě barvivo, protože je na jedné straně slabounká a na té druhé jde vidět, ale prostě je to čárka 🙂 super! at sílí!

veelinka
autor
29. čer 2017

No ja fakt holky nevim, jeste počkám par dni a budu testovat z ranní moči, a test i od jine značky.Dekuji za názory a za podporu!!!!😊 Co bude to bude...

winter
29. čer 2017

Já tam druhou čárku vidím, ale pro jistotu bych zkusila testovat zítra ráno nebo až v sobotu ráno. A zkusila bych pro jistotu i jinou značku testu.Nevím, co je tohle za značku, mě se osvědčil Dr. Max.

ploutvicka59
29. čer 2017

Mela jsem podobný a ted jsme 19+2tt🤰...zkus to za dva dny...drzime vsech osm prstu🤰

veelinka
autor
29. čer 2017

Winter: Je to mamatest, zkusím od Dr. Maxe. Počkám asi na ten vikend na rano. Ploutvicka: Velka gratulace!!! Uvidim noo, když by se to nepodařilo ted nevadi, není všem dnům konec..Musim myslet pozitivne😊

kotito
29. čer 2017

@veelinka nejlepší je wondofo comfort

pitufa85
29. čer 2017

Ja tam taky ducha vidim...jak radi holky zkus zitra ráno.

linee
29. čer 2017

@veelinka zksu toho dr. maxe. Ja bych rekla urcite, ze tam carku vidim, ale vim, ze mamatesty delaji obcas falesne duchy. Zkus opet za dva dny a preji, at sili!

rozarka69
29. čer 2017

Take ji vidim 🙂 snad to vyjde a moc drzim palce 🙂

veelinka
autor
29. čer 2017

Dekuji moc za podporu !😊 zkusím bud zitra rano nebo o vikendu.

ancickahyksova
29. čer 2017

Říka se ze ten mamatest ukazuje falesne pozitivní duchy,ale to nemusí byt vas případ 🙂 Tak držím palce <3