Je tam nebo tam není?
Ahoj holky, za dva dny mám dostat ms, jsem tedy 12 dní po ovulaci. Nevydržela jsem a dnes jsem udělala test. Nevím jestli mám už vsugerovaný halucinace a nebo tam opravdu ten úúúplně slabounkej duch je. Zkusila jsem si tu fotku ztmavit a jde na ní vidět líp. Co si o tom myslíte? Protože na té původní moc vidět nejde. Vidíte ho taky? 😊 Děkuju za odpovědi 😊

@zlatickon ach jo :( no..tak ti preju, at to dopadne tak, jak bude nejlíp..držím se!
@zlatickon Ty brdo, no to je masakr ☹ to jako nevěděl dřív???A to spolu mate mimco?
@monikagurthova pry tusil.jsme spolu chvilku 7mesicu a ted teda asi cekame.no rekla jsem mu ze budu s detmi sama ze na potrat kvuli nemu rozhodne nepujdu a ted uvidim bud dudu nebo ne.Stehuje se k nemu,ja to nemuzu nejak rozdychat nechapu to jeste predevcirem jsme spolu to...
@zlatickon To je hrozny ☹ držím pěsti ať to zvládneš......to je fakt hrozny
@monikagurthova dekuji,jo zivot je same prekvapeni u me vic spatnych nez dobrych.myslim na tebe tak dej vedet co a jak
@zlatickon To se zlomi, věř mi, ja mela katastrofální 3 roky a pak najednou obrat....Jj dam a děkuji 🙂 jsem z toho zítřka nervozni, na jednu stranu uz me vše boli a chtěla bych aby byla venku ale na druhou stranu jeste nějak nejsem připravena aby uz šla ven 🙂 porad to bylo mam čas mam čas šla najednou vlastně nemám.....hrozny.
Dnaeska mi je teda vazne na nic,nemuzu varit-zveda mi to zaludek.Mam porad hlad ale kdyz neco snim je mi zle.Boli me podbrisek a vystreluje bolest do stytke kosti jinak o krizi ani nemluvim😉
@monikagurthova ahojky tak jak jsi dopadla?
Gratulíruju!
@evoleta 🙂
@evazchleva Jejda to jako faaaakt? :O 🙂))) tak to je snad zázrak 🙂 Děkuju, teď po ,,zaschnutí" je tam ten duch malinko silnější.
@evoleta No já ho vidím. Taky jsem dnes testovala, a ten Tvůj je proti mému sněhobílému naprosto jasný 🙂.
Ahoj holky! .Mám 5 den zpoždění a po kontrole u doktorky kde mě bylo řečeno že nemůže potvrdit ani vyvrátit těhotenství a píchnul mi agolutin. Prý to bud podpoří těhotenství nebo přijde do 14 dnů menstruace. Včera jsem si dělala test a nic no a dnes mi to po kontrole nedalo a testla jsem znova a toto na mě kouklo. Spodní je ze včera a horní dnes. Myslíte že tam něco je nebo to jen chci vidět?
Dolní slabší duch, horní silnější duch =) Potichu gratuluju.
Já ducha taky vidím 🙂
jééééé děkuju :D tak ted už jen aby to byla opravdu pravda a mrnous se udržel 😉
tak mimi nebude, mrcha přeci jen dorazila
@zlatickon hodně záleží, kdy mělas ovulaci, testuj až za pár dní a uvidíš. já měla pozitivní test až 37 DC, taky se pak ukázalo, že stáří těhu odpovídá o 12 dní míň
@zlatickon Děkujuuu 🙂 digi koupil manžel, a dneska už mi zas říkal, že už bych si ho mihla udělat. On je snad vic netrpělivý, jak já :D už by chtěl přesně vědět, jestli 100% ano, který týden a nejlépe aj pohlaví :D Tobě moc držím pěsti, budu na tebe myslet a posílat pozitivní energii. Pak dej vědět 🙂
@evoleta Dvě krásné čárky. 🙂 Gratuluji... A opatruj se...

@prostejina no ted to necham osudu,zustala jsem nakonec sama☹