Je těhotenský test negativní nebo pozitivní?
je Negatívny alebo Pozitívny?

@isabelagrassleova to je tutovka ❤️
@pajusz Tutovka je co holky
@isabelagrassleova už netestujte,je to jasné
Ahoj holky prosím vás byla jsem u svého lékaře Koukal přes kamerku a říkal ze tam zatím nic nevidí ze je možný ze jsem teprve na 2 týdnu těhotenství a ze prý viděl jako trochu krve v děloze tak my bral hcg tak musím počkat do zítra a zítra mu zavolat ve 14:00 chci se zeptat měli ste to taky někdo takhle podobní ?
@isabelagrassleova ja neměla. Vidět prej něco jde od 1000jednotek hcg. Si zadej do Těhotenský kalkulačky poslední ms a budeš vědět cca kolik tt jsi. Já jdu dneska jsem podle ms 6+5 a říkám si že by mělo už být vidět i srdíčko, když ne raní mě mrtvice asi... Kolikat den cyklu jsi dneska??
@pajusz pravé mě říkal ze tam zatím nic nevidí tak my udělal hcg tak čekám výsledky
@pajusz a mate někdo skusenosti z hcg testem
@isabelagrassleova krev je na 100% nejelosi nebo ještě digitální test který ukáže týdny ale ještě bych pockala když lékař nic neviděl je to ještě brzo ☘️☘️
@lencaa11 pravé my říkal ze mu mam zavolat zítra v 14:00 a tam pak říkal ze bude vydet co a jak dělala jsem si digitální test ale tam ukazuje jenom tohle a ne v kolikatem sem týdnu tak zdu z netrpenim a ještě říkal ze mam v děloze trosku krve ale ze tam nic nevidí zatím
@isabelagrassleova týdny ukáže clearblue
@isabelagrassleova jinak on ti vzal krev, a laborka potvrdí kolik je jednotek hcg. Počítám že mě dnes taky nabere. Podle mě si prostě v začátku proto nic neviděl. Tu krev v děloze nebo kdes psla si nedovedu vysvetlit, nemyslel tím že je sliznice prokrvena spíš? Kolik dní máš od poslední ms? Já jsem třeba 48dc tzn ze před 48 dny zacla poslední menstruace. Když budeš vědět tenhle údaj taky to dost řekne, pokud jsi placnu třeba 31 DC tak je jasný že toho moc vidět neslo. Sakra já mám už nervy pěkný.. Za hodinku snad ❤️
@pajusz děkuji holky zítra vám dam vědět vyc držte my palce jen v klidu všechno dobře dopadne
@pajusz jak ti to dopadlo
@isabelagrassleova čekám v čekárně. Nervy jak špagety
@pajusz vše bude dobrý taky držte zítra za mě palce
@pajusz tak jak ti to dopadlo
@isabelagrassleova tady je, srdíčko mu tluče a měří 7.5mm dle dr odpovídá 7+1 🥳 dekuju za podporu, zítra čekám info o hcg ❤️
@pajusz krásné dobra ozvu se zítra držte my palce
@isabelagrassleova ✊✊✊
@isabelagrassleova myslím na tebe 🍀

@lencaa11 takže to znamená ze na 100% jsem těhotná 🤰🤰