icon

Je těhotenský test od ex přítelkyně pravý?

johnnyy
11. črc 2023

Zdravím, jsem muž (19) a po rozchodu mi ex(20) poslala tento test a píše mi že je těhotná. Nevěřím jí už ani slovo, při rozchodu využívala manipulaci a zakrývala to za emocema. Na socialní sítě zveřejnila pozitivní test ale ten byl stáhnutý z netu (pinterestu). Nevěrím jí ani tento test. Hodně mi to leze na psychiku tyhle její finty. Tak mě zajímá názor zkušenějších. Děkuji

Je těhotenský test od ex přítelkyně pravý?
Strana
z3
lucinka359
11. črc 2023

@johnnyy A neni nějaká možnost, že pokud je taková, tak jak už tu bylo zmíněno… nečekaně potratí.. nebo koupit ten test, jít za ní, ať ho udělá před Vámi/Tebou! Prostě jistota.. pokud vyjde pozitivní i tak.. tak dále už musíte vědět zda si to ona bude chtít nechat… a bude na to sama. 🤷🏻‍♀️ Ale předbíháme. Nejlepší bude to udělat na místě…napřímo. Ať jste u toho prostě oba. Protože oba na tom máte nějaký podíl. Ale neříkat to dopředu.. prostě moment překvapení… lidi jsou vynalézavci..bohužel. 🙈 A jinak neni vůbec za co, tohle je maličkost oproti tomu co řešíte.

somalicats
11. črc 2023

@johnnyy Na nějaké fotky těhotenských testů bych se nespoléhala. Když už, tak po ní chtěj vidět těhotenskou průkazku. Jestli to byla tříměsíční známost, tak tím spíš bych pak požadovala testy otcovství (a počítej s tím, že si je zaplatíš). A jedna nevyžádaná rada do budoucna - když nechceš dítě, tak se chraň a nespoléhej na partnerku.

lucinka359
11. črc 2023

@somalicats Ano, ano. 🙂 Teď si myslím, že i kdyby to celé jen vymyslela, tak si bude dávat větší bacha. 🙈

petulkadodo
11. črc 2023

@johnnyy Je to těhotenský test, ty čárky jsou hodně silné, muselo by tam být už minimálně týden zpoždění, spíš víc. Test vůbec nemusí být její. Některé podnikavky prodávají pozitivní testy na netu, může si je koupit kdokoli a vydírat. Břicho takhle na začátku taky není, embryo má sotva pár mm. Vyfotit se jako těhotná není problém, stačí se víc najíst a špatně stoupnout. Jediná jistota je jít s ní k doktorovi, i zprávu může zfalšovat, když bude chtít. Jestli je to habaďůra, do pár týdnů "potratí" a bude citově vydírat. Pokud ne, trvat po porodu na testech otcovství.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lucinka359 přijde mi to vše takové divné, při rozchodu mi psycholog doporučil ať si veškeré kontakty zablokuji, to jsem udělal a psala mým kamarádům, a teď mi od nich došla zpráva od ní: “Myslíš že by chtěl Honza vědět o tom že jsem těhotná?” Nevím příjde mi že těhotná žena by tu zprávu napsala jinak. A po téhle holce si budu dávat na vše pozor 100x větší ta mě připraví fakt na vše.

johnnyy
autor
Autor odpověď smazal
johnnyy
autor
11. črc 2023

@petulkadodo test je po 5. týdnu po styku. A v tom vydírání a manipulaci je dobrá, potvrdila to i její bývalá.

cassidyc
11. črc 2023

Mně ty čárky teda přijdou hodně nepřirozené. A takové dálnice taky nemá každá. Každopádně další fotky testu jsou pro tebe podle mě teď už nic neříkající (leda by v lepší kvalitě byly fakt vidět nějaké tahy fixou), pokud má takovou historii. Jak už tu radili ostatní, ať si test udělá před tebou a uvidíš. Podle mě se bude vymlouvat. Když ne, tak pak až test otcovství. Jo a četla jsem, že se dají poměrně jednoduše vygenerovat i falešné ultrazvuky, lékařské zprávy a spol. Ale nevím, jak pro ČR zdravotnictví. Tohle bylo z US.

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Ty jo, mne je te fakt lito, jsi mlady na to, abys zazival takove slupky. Ach jo.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@cassidyc jojo jsem připraven snad skoro na vše první test co dávala na sociální sítě jsem našel přes vyhledávání na pinterestu a tik-toku, že ho stáhla z netu a dala na sociální sítě (instagram)

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy děkuji. Nedokážu si představit jak by se s tím vypořádával někdo jiný.

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Helejt, mas jeste druhpu moznost. Je to trochu brutal, ale zas na druhou stranu, vuci ni bych se nezinyrovala. Zablokuj ji vsude a prd na to. Nekomunikuj, proste jako kdyby neexiatovala. Pokud je opravdu tehotna, dozvis se to po porodu, az po tobe bude chtit aliky. Pak je na case test otcovstvi a pak uvidis. Ale myslim si, ze k nicemu takovemu nedojde. Bude chvili otravovat tve zname, pak "potrati ze stresu", ze na ni kasles a bude hotovo. Budes nit klid.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy též je to možnost, počkám na další foto pochybného testu, možná nějaké video v celku dělání testu (nechci ji už vidět naživo, protože to může skončit jak u rozchodu, emoční vydírání, brek, otázky proč jsem ji opustil, hrouceni, zamykaní do koupelny) a na to nemám sílu, jedině zavolat rychlou v ten moment. Jestli přesnější foto bude pochybné a shodneme se tu. Tak jinou cestu jak blok a dělat že neexistuje nevidím. A uvidí se co se stane.

lucinka359
12. črc 2023

@johnnyy Dobré ráno, včera jsem už usnula… jen se chchci zeptat zda už něco adekvátnějšího poslala? 🙈

helen_h
12. črc 2023

@johnnyy Ono spekulovat nad pravostí tohoto jednoho testu je k ničemu, kdyby chtěla hrát na city a napadlo by jí v této věci podvádět, není nic snazšího než si od kamarádky nebo někde po internetu obstarat (zakoupit) již udělaný pozitivní test.
Ideálně jak řekly holky: doprovodit ji na gynekologii a buď být u ultrazvuku nebo si nechat ukázat zprávu z vyšetření. Přitom není nutné na ní hned nastoupit, že si chcete ověřit, jestli si nevymýšlí; ale brát to tak, že pozitivní test ještě neznamená prosperující těhotenství, tak prostě že chcete vědět, jak se to vyvíjí a že holt v těch začátcích se může kdykoli cokoli stát, zastaví se vývoj maličkého zárodku apod.

johnnyy
autor
12. črc 2023

@lucinka359 Dobré rano, nene je doma není na intru, hned jak pošle test tak ho dám sem.

kolibrik123
12. črc 2023

@johnnyy já myslím, že je jasné, že těhotná není. Neměla by žádný důvod stahovat fotku těhotenského testu z internetu, pokud by měla vlastní. Jenže jsi ji na to přišel. Tak teď musí “dokázat”, že nelže. Možnosti má následující: Opatřit si pozitivní těhotenský test, opatřit si moč, ze které pozitivní test vyjde nebo si udělat test, který vyjde negativně a druhou čárku tam dodělat, ať už fixem nebo photoshopem. Další možnost je opravdu otěhotnět, ale to má na dýl. Takže je na tobě, zda chceš ztrácet čas dokazováním její lži nebo to prostě necháš být, napíšeš jí, ať se ozve po případném porodu, že budeš mít zájem si nechat udělat test otcovství a následně se soudně dohodnout na alimentech, ale výchova dítěte a obnova vztahu s ní nepřipadá v úvahu. Bude tě všude očerňovat, ale za mě nejlepší varianta.

eliskaeliskamr
12. črc 2023

@kolibrik123 souhlasím 🙂 a kdybych teda otěhotněla s někým, s kým jsem se rozešla… určitě bych si nedavala fotku testu na Instagram 😂

kolibrik123
13. črc 2023

@eliskaeliskamr já to pochopila tak, že o nebyla její fotka, ale že jí prostě “šlohla” a vydávala za svoji.

hanka_12345
13. črc 2023

@johnnyy donutila bych ji,at ti da vzorek moci. Ale pockala bych si za dverma wc a vybalila to na ni aby se nestihla pripravit. Ty si kup test a udelej to sam. Pak muzes resit dalsi veci a to zda jsi otcem

johnnyy
autor
Autor odpověď smazal
johnnyy
autor
13. črc 2023

@kolibrik123 jojo, na instsgram sdílela fotku testu stáhnutého z internetu. A pak mi do zpráv poslala ty dvě fotky co jsem sem do diskuze posílal s těma divnými barvami čárek. Když jsem jí napsal že ta foto z instagramu je stáhnutá z internetu, tak napsala že originál vyhodila.

johnnyy
autor
16. črc 2023

Včera mi napsala že jde 24. na potrat. Co bych měl po ní chtít jako důkaz že tam doopravdy byla. Napadlo mě nejaké potvrzení o provedení nebo lekařská zpráva či kontakt na danou gynekologii. Abych se mohl s ní domluvit na finanční kompenzaci. Nějaké rady?

petulkadodo
16. črc 2023

@johnnyy Lékařskou zprávu a doklad o zaplacení, na kterém by mělo být její jméno a jméno a razítko nějakého gynekologického zařízení. Kontakt na danou gynekologii ti bude k ničemu, žádné informace o pacientech nesmí poskytovat s výjimkou příbuzných.

lichozroutsudy
16. črc 2023

@petulkadodo Lekarskou zpravu nema pravo chtit. Ale potvrzeni o platbe ano.

lichozroutsudy
16. črc 2023

@johnnyy Jak necekane. Keca na kvadrat.

johnnyy
autor
16. črc 2023

@petulkadodo Dobře, díky
@lichozroutsudy též mi to příjde že se děje to co tu bylo předpovídané a děkuji, uvidím co napíše na to že to po ní budu chtít.

pajusz
16. črc 2023

@johnnyy ty jo to je dramo, dávej vědět, jsem napnuta jak struna. Mě to přijde jako jedna velká levarna 🤔 ale hele pozitivní (krom testu 😄srr joke) shledávam, ze si do budoucna dáš sakra pozor, jak na ženský tak na ochranu. Ať to dobře pro tebe dopadne🍀

johnnyy
autor
16. črc 2023

No napsal jsem jí a si vezme z gyndy dokumenty, že bez toho nebudu řešit žadné kompenzace ani tuhle situaci. Napsala že po mě nechce peníze, že jí údajně stačilo povzbudit. Pak začlo očerňování typu že jsem se nezměnil, jak jsem schopný to tak řešit, nechápe jak se k ní můžu takhle chovat, že co mi tak hrozného udělala a že karma mi to vrátí.

johnnyy
autor
16. črc 2023

@pajusz to určitě budu a moc děkujii

Strana
z3