Je test pozitivní?
Ahoj holky, vím že se testy nemají dělat dřív, to mi tu říkat nemusíte 😉 jen bych se chtěla zeptat jestli to tam taky vidíte 😊
a jak vypada v realu nedelani v fotoshopu.
no vypada to nadejne.
kdy mas dostat ms
To same, horni delan dnes focen dnes a spodni ze vcera a focen dnes
na hornim nic nevidim na spodnim ano. ale zalezi kdy se ta carka vybarvila.
@luciebx tak dostat to mam asi za 6 dni. Jsem nejaky 21DC... ale nemam MS pravidelnou, nekdy to mam uz 26DC... kdy se carka vybarvila nevim. To co jsem fotila vcera je focene tak do 20min.
no na tom horním nic nevidim..na tom spodním malinko..ještě je brzo, ms klidně může přijít dýl, kdyby se mimi neudrželo nebo to může být mimoděložní. ještě počkej a pak testuj znovu 🙂 hodně štěstí 🙂
jinak mě se slaboučký duch na testu ukázal až v den očekávané menstruace a postupně byl silnější..dřív ani ťuť.
ale už jsem tušila, že jsem v tom, protože mi hrozně skákala nálada a neměla jsem na nic chuť.😀
Na horním nevidím nic,spodní mírně duch...ale testy jsou jiné druhy,asi bych dělala testy stejného druhu.A pokud dobře vidím horní je GS Mamatest?😉 a ty jsou většinou(z těch obyčejných) nejpřesnější.
@kaculik007 na tom spodnim druhou carku vidim, na negativnim se to neudela ani po zaschnuti. Takze to vypada nadejne. Zkus vydrzet aspon do terminu ocekavane ms a pak testnout znovu. Drzim palce! 🙂
@kaculik007 vidim na druhem dušíka 👏 to vypada nadejne 🙂 jak dlouho se snazite?
@marryline Od prosince...
@kaculik007 to vypadá nadějné
@kaculik007 udelej si test hlavne rano z ranni moci,ma nejkoncentrovanejsi hcg.Rekla bych,ze tam neco vidim,ale testuj radeji obden a stejnou znacku.Drzim palce,at sili!
@linee Už tu mám poslední stejné značky jako tenhle. To je těžký se mnou, koupím kde můžu a ráno si na to nevzpomenu..
Ale prostě tam je, já to vím, vím to. Konečně se to povedlo.
@luciebx v naději že tam něco bude žiji od Vánoc a nikdy nic a teď, tohle mi stačí k tomu už se radovat. Hlavně aby to už dopadlo výborně.
Holky, asi se žádný zázrak nekoná. Právě jsem to dostala...
je to divný ale stejně si stále říkám že tam je... už jsem z toho blázen
@kaculik007 neco slabulinko vidim. Ale pokud jsi to dostala, tak to bylo nejspise biochemicke tehotenstvi. Carka byla opravdu hooodne slabulinka.
@kaculik007 carka musi silit a musi se ukazat v limitu. Chvili hcg klesa,takze ano,muze byt.Pokud carka nesili a nebo se neukaze v limitu,tak bohuzel:(
Na druhou stranu,muzes byt tehotna a mit ms.Zkus si udelat test po ukonceni ms,klidne az po tydnu a uvidis.Mezitim testovat smysl nema a na psychice to neprida.
@julliee něco tam je 🙂
@kaculik007 tento jsem dělala včera 🙂

Test delany vcera a foceny vcera