Je test Sluníčko s duchy pozitivní?
Ahoj holky,
testuji jiz nekolik dni a pouze s duchy, ale dnes se mi ukazalo na testu Slunicko toto. Co myslite? Mam 7 dnu zpozdeni, brala jsem utrogestan na pripadne udrzeni. Nemam zadne priznaky, pouze v dobe ovulace strasne bolesti na pravem vajecniku. 😊 Prijde mi ze uz mi hrabe😅

Pred tydnem jsem si kupovala digi a byl negativni.. bylo to v den ms. Myslite ze ho mam udelat zas?
tohle neni duch, ale carka. Kupte digital. Mne digital ukazal 1-2 a to carka byla mnohem slabsi
@lencaa11 Proč by měla testovat digitálem, když má tenhle test jasně pozitivní? Vždyť ten digi je úplně stejný jako tohle, jen je tam čidlo intenzity a rozmezí týdnů. Jenže pokud zakladatelka ví, kdy měla sex, tak si ty týdny snadno dopočítá sama a ušetří necelé tři stovky. Fakt pakárna tady s tím digitálem. Jednou si to už zapamatujte, uvnitř není skřítkovská labka, kde malí permoníčcci dělají biochemický rozbor. Je tam úplně obyčejný papírkový test.
@sudylichozrout Ty máš dneska zase náladu 🙄
@klokanka31 Naprosto skvělou 🙂
Vypadá jako pozitivní, udělala bych další ob den 😊
ryska to dle me neni. Ale uvidis, jak to bude vypadat dal. Ono se doporucuje testovat obden, protoze HCG by se melo zdvojnasobovat ob den. A pak ten posun jde videt

@ruze32 Je tam 🍀