icon

Je test sluníčko spolehlivý? Sdílejte své zkušenosti.

anetazahradnikova
23. srp 2022

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda má někdo aktuální zkušenost s testem sluníčko, udělala jsem test dnes ráno a dopadl takhle ale po tom kolik negativních recenzi jsem na nej četla tak nevím zda to mám brát jako dobrou zprávu🤷🏻‍♀️

Je test sluníčko spolehlivý? Sdílejte své zkušenosti.Je test sluníčko spolehlivý? Sdílejte své zkušenosti.
palja
23. srp 2022

@anetazahradnikova já myslím, že to vadný test nebude.

jjasmina
23. srp 2022

ja myslim, že ten test je v pořádku 🙂

susmevem
23. srp 2022

@anetazahradnikova ... nejjednodušší budeš mít, když zkusíš i test jiné značky. Sluníčka někomu udělají i čárku a nejen ducha. Za mě to falešné nebude, ale jestli chceš mít jistotu...🙂

lencaa11
23. srp 2022

@anetazahradnikova to nebude vadný test ale ještě bych vyzkoušela jinou značku (Benu ,Dr Max ,Pepino )

kajka93
23. srp 2022

@anetazahradnikova taky si myslím že ten test je v pořádku 🙂 nicméně, faktem je že před lety mi udělal tento test přesně takového ducha a byl falešný. Každopádně bych určitě běžela do lékárny pro další (jiné značky) a zkusila třeba zítra 🙂 ta pravděpodobnost že by 2 testy jiné značky byly falešné je uplně minimální. 🙂 takže držím pěstičky 🍀

agneska7
23. srp 2022

Sluníčko je úplně stejný test jako mamatest . Kterému věřím na 100% a ty máš pozitivní test.

klokanka31
23. srp 2022

@anetazahradnikova Krásně pozitivní 😉

vikysek0987
23. srp 2022

@anetazahradnikova Udělala bych jinou značku pro potvrzení....Test vypadá hezky,ale mám zkušenost takovou, že mě dělal i tyto čárky a těhotenství to nebylo (jiné testy negativní)
Držím palečky.....

anetazahradnikova
autor
23. srp 2022

@vikysek0987 dekuji všem za odpovědi a dneska jsem ještě běžela do lékárny pro test a je tam + 1-2🍀❤️

lencaa11
23. srp 2022

@anetazahradnikova krásný tak jste cca před 14 dní otěhotněla ☘️☘️🤰

vikysek0987
24. srp 2022

@anetazahradnikova moc gratuluji ❤️
Digitální je vždy jistota,dobře jsi udělala 😊