Je to duch?
Ahoj, chci se zeptat. Dnes jsem si jen tak náhodou udělala test. Měla jsem zvláštní pocit. Do MS mam jeste 2 dny ale na testu vidím ducha je možné, ze jsem v tom? Test jsem dělala ted odpoledne. Mooooc díky a hezky den 😊

@verunkanatalka taky jsem v šoku. Navíc mi MS nemeska, zatím no. 😊
@an1995 tak uvidíš...držím palce!
To uz je slabacarka a za ty dva dny uz bude krasna.
@an1995 ahoj krásná čárka já měla podobnou tři dny před termínem MS taky mě přišlo něco jinak taky divně držím palečky z krve to už pak v termínu ms krásné potvrdil ultrazvuk až v 5+2tt
@an1995 si jasna tehule..drzim.palce at je vse ok.
Tak dekuju všem udělám třeba za dva dny další test a dam zase vedet 😊
Snad ms neprijde🙂) peknej duch :D
Super 🙂
@an1995 není třeba slov Miminek tam roste hodně štěstí ať krásně roste a vyvíjí se😊
A kdy je nejlepší nastivit doktora? Ať tam neletim brzo zbytečně 😊
@an1995 tak šestý týden , dva týdny po meškání ms u mě šlo vidět rovnou. Isrdicko a malý plůdek
Tak 5.2 jsem objednána k Dr tak jsem zvědavá, MS nikde a poslední test co jsem si dělala tak 4 dny zpátky tak úplně 2 silný čáry. Tak se uvidí, snad bude vše v pořádku 😊
Ahoj holky, tak se hlásím. Pokud vás to zajímá vceraˇ jsem byla u Dr. Jsem 6+0tt a uz mlatilo srdce, jednu dobu jsem Přemýšlela ze si to nenechám,
Nebudu rozepisovat proc, ale nechám si to a uz se těším . Dítě u me nebylo plánované 😊. Doktor mi doporučil jist vitaminy pro těhotné, je ted prý hodně viroz. Poradíte jake ? 😊 dekuju moc 😊

TO už není duch...ale čára!!