Je to duch nebo ne?
Ahoj holky.. Nebudu to protahovat, mám dva dny spozdeni, 5 dní mě bolelo v podbřišku a dva dny před MS to ustalo..dnes jsem dělala test a po 10ti minutách tohle. Myslíte, že je to Dušek nebo nic?🙂

@leontyna23 podle mě to vypadá bohužel spíše na rysku.na fotce to vypadá,že je to šedá čárka,ale nevím jak vypadá ta čárka naživo.
Ta ryska se objevuje na testech?:((
@leontyna23 jestli je to mama test tak spíš ryska, jejich testy to dělají velmi rádi. Zkusila bych za dva dny nový a čárka by měla být silnější
Je to mamatest a ten je prý dost presnyz, takže asi s ničím počítat nemůžu: (
@leontyna23 ano ryska se bohužel taky na testech objevuje ☹ ☹ a jak píše @xoriska tyto testy dělají rysky rády.zkus si třebas koupit dr max,ale i oni dělají rády rysky ☹ ☹ za mých těhotenství byly nejlepší tyto testy ☹ ale teď se o dost zhoršily ☹
Tak děkuji za odpovědi, za dva dny zkusim ale už nevěřím: (
@leontyna23 bohužel podle mě nejhorší testy, dělala jsem od Maxe a a těmi mám dobrou zkušenost, tak uvidíš 🙂
Nejhorší? Právě, že každý říká nejlepší🙂 ale asi je lepší zkusizw více značek🙂 děkuji.. Když nic, můžeme zkoušet dál🙂
@leontyna23 Ahoj, mamatesty nejsou moc dobre, doporučuji od dr.Maxe nebo digitální. Mamatesty ukazuji rady falešné tehu a nebo jak píši holky ukazuji rysku ☹
@leontyna23 no já se porad setkávám s tím, že holkám ukazuje rysky, takže za mě bohužel 🙂 ale určitě zkus jiné a uvidíš které ti budou vyhovovat
A co se týče toho, co píší, bolesti a zpoždění, myslíte, že nějaká šance by mohla být? I když test neukáže?: (
@leontyna23 jako šance urcite je, udelala bych si test za cca 2 dny a uvidíš. Ale i když neukáže nebo jen slabě a MS se nedostavi šla bych k doktorovi, muže to byt cysta. Každopádně držím pěsti aby to bylo mimčo 🙂
Tak snad jen to bude ryska a žádná cysta🙂 můj syndrom bílého pláště by mi nedovolil jit k k dr 😀
@leontyna23 stejne tam budeš muset jestli se ti ukážou // 🙂 tak jako tak te to nemine.
@leontyna23 ahoj ja ted udelala tech mamatestu asi 10, na vsech byl duch...pak jsem zkusila Cemio testy taky ukazali ducha...posleze mrcha prisla...uz tem testum neverim a neni to poprve co se mi to stalo...Drzim palce at to u Tebe dopadne lip😉
S těma careckama bych běžela s radostí 😀
@renca1978 tak to mě mrzí,člověk má naději a pak nic:( my se ještě úplně Nesnažíme, necháváme to na přírodě ale tento tentokrát měsíc jsem divná..a to mrcha byla vždy přesná! Pockam, třeba se jen někde zapomněla🙂
@leontyna23 tak hlavne at vubec nechodi😉

Má fotce moc nejde vidět: (