Slabý duch na těhotenském testu

nikolka1996
17. led 2017

Ahojky holky chtěla jsem se vás zeptat mám 7 dní spozdeni MS. Dnes jsem si udělala test a objevil se mě tam slaby duch. Co si o tom myslíte?

annasmyckova
17. led 2017

to je "duch temnot" ne? 😎 ..nebo se mi blbě načítají obrázky

nikolka1996
autor
17. led 2017

Taky na to koukám, že tam je jen černá obrazovka :-O
Vůbec nevím čím to jako je :-O

nikolka1996
autor
17. led 2017

Nejde mě se ta fotka vůbec přidat :-O

nikolka1996
autor
17. led 2017
vanea
17. led 2017

@nikolka1996 no zas tak slabý duch to není, myslím že je to tam;) pro potvrzení bych zkusila zase za dva dny, jinak potichu gratuluju🙂 🤰 !

annasmyckova
17. led 2017

tak gratuluju, to je miminko

nikolka1996
autor
17. led 2017

No tak to mě vyrazilo dech tedy je to neplanované s pritelem jsme spolu chvili, ale asi to tak má být no. Ještě to raději zkusím za pár dní

kekulice
17. led 2017

Tak to jasný.... za pár dní to už bude jasná dálnice....

dasa.77
18. led 2017

@nikolka1996 co bych dala za takového ducha 😀

nikolka1996
autor
18. led 2017

Nooo já bych byla radši kdyby to ještě chvíli počkalo :/

vanea
18. led 2017

@nikolka1996 a vy se nijak nechráníte, když jste chtěli počkat? O.o

dzogobela
18. led 2017

@nikolka1996 to neni duch. Jasne pozitivni test.

nikolka1996
autor
18. led 2017

Samozřejmě, že chráníme. Tak nevím jak se to mohlo stát :-/

vanea
18. led 2017

@nikolka1996 no jestli kondomem, tak to je jasné, ten chrání tak na 60%, ale jestli práškama, tak to fakt nechápu O.o každopádně už to je, tak bych zkusila ještě třeba lepší digitální test, ať máš jistotu..pak se můžeš objednat na kontrolu už k dr🙂 tatínkovi už jsi říkala?🙂

lorenn
18. led 2017

Ahoj,

Omlouvam se, ze zasahuji do doskuze svym dotazem, ale jsem od rana dost nervni. Mam cca dva roky potize s pravidelnou MS a vubec, gynekolog nas uz i odeslal do Centra AS, kde mi namerili nizke hormony a proste tlaci do IVF a tak. Resime to dlouho, ale v zari mi MS zase nabehla a sice od te doby prisla asi 3krat, ale bez podpory hormonu. Mela jsem radost, resila spis to, abych menstruovala a v tehotenstvi ani nedoufala. Nicmene pred dvema tydny jsem mela extra citlive bradavky, ted uz zas dobry, ale o neco se mi prsa zvetsily (manzel si vsiml a tak :D). Cekala jsem, ze prijde MS a docela se z tojo radovala, ze zas "funguji"...ale ono nic. Dnes jsem si teda udelala test a posilam fotku. Vidim tam proste + ale bojim se to zakriknout a hledam duvody, proc je to treba falesne, protoze se mi nechce verit, ze by to pres vsevhny utrapy bylo tak 🙂 vo mxslite? Mate zkusenost s timto typem testu? Zitra jdu na gyndu

vanea
18. led 2017

@lorenn je tam plusko =) duch by byl ještě slabší si myslím...od clearblue mám zkušenost jen s digitálním testem, myslím že by ti vyšel taky pozitivně...ale ta značka celkově je spolehlivá si myslím =)

nikolka1996
autor
18. led 2017

Ano kondomem léky užívat nemohu mám velmi závažnou diagnózu do konce života budu brát léky. Proto jsem se o tom první chtěla poradit se svým lékařem :-/ Tatínkovi jsem to říkala no. Říkal, že ať se rozhodnu jakkoliv tak bude při me, ale u mě je jen jedno řešení a to si to nechat 🙂

vanea
18. led 2017

@nikolka1996 Budeš mladá maminka ;) a to je dobře, vždyť ti není zas tak málo, abys to nezvládla🙂 držím palečky ať je všechno v pořádku!!

dzejnany
18. led 2017

@lorenn jsem rada ze ctu tvuj příspěvek, od dubna 2016 mam tez problem dostat MS, od srpna 2015 neberu HA, protože chceme druhe mimi. Od toho dubna jsem šla 2x pro injekci na vyvolání MS a pak mi dr nasadila Utrogestan, kde se MS objevovala jak měla, byla jsem šťastná jak blecha. Po dobrání prášku MS dorazila jak měla, ale teď týden čekám a nic, dnes rano po 7 dnech zpoždění negativni těhu test. Rozumím ti, že pro mě je teď důležité mít MS nez asi to mimi 😢, chci si nechat udělat nejake celkové testy, mam strach, ale rikam si kdyz zabrali leky, tak můžu mít taky splašené hormony. Držím ti palecky, at vše klapne.

nikolka1996
autor
18. led 2017

Moc děkuji hlavně aby to bylo zdravé kvůli mým lékům ☹

lorenn
18. led 2017

i já moc děkuji. @dzejany- vím, jak se asi cítíš. Já to prožívám taky od roku 2015, kdy jsem fakt rok téměř nemenstruovala, pak ano s podporou hormonů a nakonec se mi to v září rozběhlo samo (v 2015 jsem vysadila HA, kterou jsem brala 11 let- svinstvo). A to jsem to slavila i s manželem div ne jako bych byla těhotná 🙂 Ten test dnes ráno mě zaskočil, protože si vzpomínám, jak mi gyn říkal, že zázraky se někdy dějí. No, nevím. Dnes ještě skočím koupit další testy, zítra jdu tak jako tak na prohlídku, která byla plánovaná. Moc se bojím se k tomu upínat nebo doufat, abych pak nebyla zklamaná. Nikomu jsem to zatím neřekla, ani manželovi ráno..

kulistice
18. led 2017

@lorenn A kolikátý den je to po tom, co bys měla dostat MS? Myslím, že je možné všechno a určitě to vyjde 🙂 Někdy se tělo nakopne samo i bez hormonů a o to lépe to je 🙂 se mnou se přítel taky radoval, když jsem dostala prvně MS sama :D a dnes jsem těhotná a bez hormonů 🙂 Držím palce, ať to dopadne dobře 🙂

dzejnany
18. led 2017

@lorenn
@kulistice jj radovala jsem se z menzes minulý měsíc jak malá, ted jak to nedošlo jak to melo, tak prvni veta byla co se deje? Co zas neni tak jak ma byt? Mimi me vubec nenapadlo ze by to mohlo byt. Ale nejhorší je, ze me už 14 dni boli břicho jako bych uz mela dostat a nic, i nechutenství, vše mam, ale jen MS ne 😢, no každopádně holky drzim vam palečky, ja si rano poplakala a snad dobry, jedem dal. Hřeje me u srdce ze uz doma jednu princeznu doma mám.

dzejnany
18. led 2017

@nikolka1996 omlouvám se za vklouznuti do diskuze, a držím palecky, ti drobečkové uvnitr nekdy dokazou byt bojovnici, tak tvůj je určitě taky.

lorenn
18. led 2017

taky se omlouvám, že jsem tu tak narušila diskuzi...nevěděla jsem, jak se trochu uklidnit a internet byl tak nějak po ruce.
@kulistice bohužel to nedokážu přesně určit, jak to mám nepravidelné. Dvakrát na podzim to přišlo asi po 33 dnech. V prosinci jsem jeden den špinila, takže pokud počítám to, tak jsem to měla po 33 dnech dostat v sobotu. Měla jsem děsně citlivý prsa (stejně jako na podzim, než to došlo), takže jsem s tím už počítala.
@dzejany- mám zkušenost, že jak to jednou naskočí samo, tak už je to první dobrý signál. Já cvičím hormonální jogu třikrát týdně a prolévala jsem se kontryhelem. Ale je fajn, že už alespoň dcerku máte. My bychom rádi první. No uvidíme. Zas jiné příznaky než ty prsa a trochu sem tam píchnutí v podbřišku nemám (a prsa byla citlivá týden, teď zas nic). Žádný divný chutě, pocity v ústech, nic podobného.

kulistice
18. led 2017

@dzejnany To mě mrzí :( bohužel po hormonech může jednou MS přijít a pak už tam je těch hormonů málo a prostě nedorazí a musí člověk začínat znovu :( Mně po Utrogestanu chodila MS normálně, ale byla strašně slabá a nelíbilo se mi, že je to jen nabuzený hormonama a bez nich ani ťuk! Tělo se prostě musí po antikoncepci vyčistit a srovnat a pak se kolikrát nakopne úplně samo 🙂 Přeji, ať se to všechno srovná a vytoužené miminko nakonec přijde 🙂

dzejnany
18. led 2017

@kulistice me rekla dr ze u utrogestanu můžu otěhotnět, ale pak jsem cetla, ze jakmile se zacne brát, tak už nedojde ovulace. Takze pokud se mi nedostavila ovulace do 15 MC měla jsem smůlu. Jsem z toho trochu rozhozená, protože prvni mimi přišlo ani ne po 3 mes po vysazeni HA.

kulistice
18. led 2017

@lorenn Já si říkala, že to nebude jen tak 🙂 ta hormonální joga dělá prý divy a je vidět, že dělá 🙂 Myslím si, že vytoužené miminko z toho bude ;) A jinak příznaky jsem měla úplně stejný, jen bolest v podbřišku a citlivá prsa a pak pozitivní těhu test 🙂

nikolka1996
autor
18. led 2017

Nic se nedeje od toho to tady je aby jsme si poradili 🙂

nikolka1996
autor
18. led 2017

Tak holky zítra jdu k doktorovi :-/
Držte mě palce ať mě to dopadne tak jak si přejí :-/

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru