Je to duch nebo ryska?
Holky stalo se vám že vám test udělal tohle?

@veronika8808 duch 😊 měla jsem stejný gratuluju!
@eillie dostat to mám za 3 dny tak uvidím. V pátek se mi udělalo blbě, motani hlavy, spava. V sobotu jsem byla taky taková vláčná. V neděli to docela šlo. Dneska zase vláčná a píchalo mě v pravém podbřišku. Tak uvidím za tři dny 🙂
@veronika8808 měla jsem po vypršení limitu, v limitu na testu nic nebylo, tak jsem si rikala, ze to je asi vadny test.... ted uz ma 11 měsíců :D
@veronika8808 jj mě to taky udělalo více testu... A trošku ducha v limitu jsem měla asi až za 4 dny
Tady nuc nevyvestime. Muze to byt riska ale i duch. Doporucuji misto trapeni pockat tyden po vynechani MS aby si se pak netrapila ze "to odeslo" spolu s MS. Dr.max jsou nejlepsi papirove testy. Koukala jsem na tve testy a muze to byt i duch no tezko rict.
@absintka19 tak ikdyz mám do MS tři dny tak jsem je zkusila si je udělat protože v pátek se mi udělalo špatně, prospala půl dne a od té doby jsem taková "vláčná" a hlava se mi pomotava.Hlavne to bylo na popud slov "hele a nejsi těhotná?" :D Tak to ve mě začalo hlodat
@eliska2871992 Jj něco tam vidím. No nezbývá nic jiného než čekat.Ja teda počítám spíš stím že MS dorazí a pro příště test od Maxe už kupovat nebudu
@veronika8808 To jsem si rikala taky a nedalo mi to a koukala jsem na různé recenze testu a podle toho co tam psali to vypadá ze jsou dost spolehlivé 🤷♀️ Já už žádný kupovat nebudu zítra ráno udělám poslední stejně už mám gyndu tak se tam možná dozvím něco víc. Já nikdy takové spozdeni neměla HA neberu 8 měsíců a i potom jsem měla menstruaci pravidelnou max 1-2 dny zpoždění. Tak mi to přijde takové nějaké divné 😏
@eliska2871992 pri spozdeni 14 dni uz jsou zretelne dve cary. To moc na tehu nevypada. Leda ze by ovulace a oplodneni probehlo v den ocekavane menstruace jako u me. To by byl ale teky tehu test uz pozitivni 14 dni od tuleni. Me se ukazali po 12 dnech // od tulení.
@evakaspar No právě. Já s tím raději nepočítám,ale to zpoždění mě dost děsí 😐
@eliska2871992 Ja tedy taky vidím slabší čárku,ale je pravda,že jsem si fotku musela rozkliknout 🙂
Resim neco podobneho. Posledni MS jsem mela od 27.5- 30.4 a stale nic. V únoru jsem vysadila antikoncepci a brezen a duben jsem to mela po cca 30 dnech pravidelně. A tedka nic a stale.čekám. V patek asi zavolam mudre.no
Holky tak u mě nic.Falesnaci.MS dorazila 😔
Js sem včera nakonec dostala vyvolavačku protože doktorka na ultrazvuku nic neviděla. A jejich test (prý nějaký lepší ) byl negativní.
@eliska2871992 já mám dneska spozdeni 13dni a test vypadá takto
@anonymjana gratuluji,ano přesně tak to má vypadat 🙂
@eliska2871992 A pokolika dnech zpoždění jsi tam šla?
@akcccina po 15 dnech
@wercs přijde mi to trošku rozpité,ale něco málo tam vidím 🤗,tak snad bude sílit!
@eliska2871992 já jdu zítra k mudr..... i tak jsem strašně nervozní
@akcccina mi dnes po 23 dnech zpoždění a 9 dnech po injekci mrcha nakonec dorazila 😖
@eliska2871992 já dneska dostala vyvolávačku ☹ tak uvidíme. Mudra mi řikala do 14 dnů dorazí
@dianaspacilova ja tam neco vidim. At sili