Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@julinecka24 proč vám ji nenabral hned....?
@baarus21 u nás funguje plánované rodičovství 🤦😂.. vzycky jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh a další měsíc už jsem byla těhotná, u obou dcer vím přesný týden, kdy jsem otěhotněla.. dcery se narodily přesně dva roky a den po sobě. Dokonce jsem pak zpětně zjistila, že i poslední menstruaci jsem měla ve stejný den🙊. Druhý termín porodu jsem měla na dceřiny narozeniny. Fakt jsem to chtěla stihnout, celý narozeninový den jsem rodila, ale nakonec se druhý porod o pět hodin protáhl😂.. holt chtěla mít druhá dcerka svůj den 😉.. třetí dítě neplanujeme, tak musime být sakra opatrní 😝..
@mimisef protoze se krev nabira rano a on mel v utery od 15:00-19:00 proto meobjednal na pristi tyden ve ctvrtek rano tak uvidime
@julinecka24 Hcg se nabira v kteroukoliv dobu,nemusis byt na lacno
@kuttu já za to nemůžu tak mi to řekl že příští čtvrtek
@vladkaaa92 ne ty testy byly Luvsane z Benu lekarny. No ja tam mela hned prvni den ducha a pak asi dalsi dva dny porad duch a pak se ukazala uz carka, co jsem poslala 😊 Na fotce jdou datumy a to jsem si delala poprve 😊 predtim ne.
P9ckej 14 dni a zavolej na gyndu,kazdopadne po tobe ale bude lekar chtit datum posledni MS
Ahoj nevíte jak se pozná mimoděložní otěhotnění?
@baarus21 To ti rekne,ale oni dle MS a stari dle ultrazvuku,ktery by mel byt + - zjistuji zda tehu prosperuje...ale neni to pravidlo,ternin porodu se urcuje z ultrazvuku ve 12.tydne,resp.na 1.screeningu,toto mereni je nejpřesnější co se velikosti plodu týká za cele tehotenstvi,pozdeji se meri uz jen jednotlive casti miminka,pak uz je mpc veliké...me treba kdyz jsem musela na ukoceni pro VVV se mimi ve vyvoji neustale spozdovalo...tim te samozrejme nechci strašit 😘😉samozrejme rozhodujici je srdecni akce u miminka
@marketkaaa30 jestli nemyslí vyvýšenou sliznici , já když jsem objevila na mamatestu slabyho ducha , hned jsem se objednala na gyndu a nic tam nevidel, jen vyvýšenou sliznici a připravenou tzv. Peřinku pro budoucí miminko (takhle mi to vysvetlil, a řekl že to vypadá že by se tam mohlo něco chystat). Jinak mi museli samozřejmě brát krev a čekala jsem myslím dva dny na výsledky a až z krve mi to potvrdili. Když jsem šla podruhé na kontrolu už tam byla malička fazolka necelý 6mm tuším. Dnes jsem už v 6mesici 😉

@kuttu aha děkuji