Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@baarus21 jj napíšu ♥️ Jo. Trpím 🙂 Nevolnosti, nemůžu si ani stoupnout, pořád musím sedět. Chvíli stojím a jdu k zemi. Taky jsme ve vysokých Tatrách 🙂 dozvěděla jsem se to týden před dovolenou, tak jsme ji nechtěli rušit 🙂 tak jen procházky a s dětmi v klídku. Nejdelší vycházka 3hodiny. V noci nemůžu usnout, vstávám v šest, přes den bych pořád spala 🙂
Ahojky, pripojim se k vám... poslední MS byla 24.6... v sobotu letime na dovcu a kamoska mě hecla, ať zkusím TT... byl tam pidi dusík, tak jsem včera letěla na krev a MUDr mi udělala i utz... byla vidět dutinka v děloze ... nicméně Hcg jen 7,6... tak jsem z toho celá taková špatná... OVU mohla být 4.8... ale i tak se mi zda zvláštní, ze viděla dutinku a hcg tak nízké...😔a test z dnešního rána taky ‘nic moc’...
ahojky holky tak jsem v nedeli vecer dostala ms a dnes jsem mela byt na kontrole jsem 5 dc a doktor mi predepsal clostilbegyt 1-0-1 2x denne ho mam brat pristi patek kontrola tak uvidime jestli se zadari ma s tim nekdo zkusenosti
@julinecka24 tak to mě mrzí ale příště to vyjde,❤️ty jsi měla zpozdeni ?já ms nikde už 11 dní ale negativní testy,dnes už povit na ms tak ať už vím na čem jsem ...
@julinecka24 Já jsem na Clostilu. Krásně mi po něm narostly dva folikuly. 🙂👍 Měla jsem duchy na testech (měla jsem pichnutej Ovitrelle a prej dela falešný duchy), duchové zmizely. V pondělí měla být ms, ale zatím nic a testy porad negativní 😒🤷♀️
@julinecka24 snad to tentokrat vyjde 😊 hlavne si z toho nic nedelej 🌸 ono se to podari ❤️

@kuttu tak manžel to věděl první. I když chtěl, tak v šoku byl 😁 potěšený ale, že to bude na jeho narozeniny 😌 já už věřím, že tohle dotáhneme úspěšně do konce 🙂