icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
cvachna
9. srp 2019

@kuttu tak manžel to věděl první. I když chtěl, tak v šoku byl 😁 potěšený ale, že to bude na jeho narozeniny 😌 já už věřím, že tohle dotáhneme úspěšně do konce 🙂

baarus21
autor
12. srp 2019

Holky tak aby to tu uplne nestalo, jak jste na tom? Carky sili nebo jak? Ja jsem si udelala vcera nejspis uz posledni test 😂 a za 14dni hura k doktorovi 😊 podle carecky to vypada, ze roste jako z vody, tak snad se nic nestane a bude vse ok 😊👍🌸

kuttu
12. srp 2019

@baarus21 krásný🤗😘❤

baarus21
autor
12. srp 2019

@kuttu dekujiii ❤️❤️ Ale porad tomu neuverim dokud nebudu mit papir od doktora 😂

cvachna
12. srp 2019

@baarus21 já jsem na dovolené, tak jak dojedu, hned zas otestuji 🙂 ale blbě mi je Teda fest.

kuttu
12. srp 2019

@baarus21 teprve uvěříš,az budes mimco drzetcv ruce....ja to tedy tak mela,bylo krasne to male nic sledovat na ultrazvuku,jak bylo kazdou kontrolu vetsi a vetsi....na tehotenstvi vzpominam rada,sice byky nervy,ale ráda

baarus21
autor
13. srp 2019

@kuttu no sama jsem zvedava 😊 a takova technicka. Myslis, ze by takovou carku dokazala udelat treba i cysta?? 🤔

kuttu
13. srp 2019

@baarus21 Ne...jsi urcite tehotna👍👍😄

baarus21
autor
13. srp 2019

@kuttu 😂😂 diky. A co treba mimodelozni? Ja jdu k doktorovi az 28 a do te doby se asi zblaznim jestli je vse ok 😂😂

cvachna
13. srp 2019

@baarus21 taky jdu 28.8. Blbě mi je, na omdleni :( snad vše bude ok 🙂

kuttu
13. srp 2019

@baarus21 Zadny katastroficky scénáře 😁😄vse je urcite ok a vse tak,jak ma byt...tohle jsem si opakovala cele tehotenstvi

baarus21
autor
13. srp 2019

@cvachna jeee tak to si tady pak vymenime zazitky 😊 tak drzim pesti 😊ty nevolnosti ti snad brzy prejdou.

baarus21
autor
13. srp 2019

@kuttu presne to si budu rikat ☺️😂 diky za podporu. Pak dam stopro vedet 😊

cvachna
13. srp 2019

@baarus21 jj napíšu ♥️ Jo. Trpím 🙂 Nevolnosti, nemůžu si ani stoupnout, pořád musím sedět. Chvíli stojím a jdu k zemi. Taky jsme ve vysokých Tatrách 🙂 dozvěděla jsem se to týden před dovolenou, tak jsme ji nechtěli rušit 🙂 tak jen procházky a s dětmi v klídku. Nejdelší vycházka 3hodiny. V noci nemůžu usnout, vstávám v šest, přes den bych pořád spala 🙂

baarus21
autor
14. srp 2019

@cvachna tak to musi byt teda peknej opruz 😂😂 ale na druhou stranu aspon vis, z ceho je ti blbe 😂 me je obcas taky soufl, ale nic hrozneho to neni 😊 tak at nam to dobre dopadne, pak dej urcite vedet 👍🌸

cvachna
14. srp 2019

@baarus21 zesílila 😍😍

leeela
15. srp 2019

Ahojky, pripojim se k vám... poslední MS byla 24.6... v sobotu letime na dovcu a kamoska mě hecla, ať zkusím TT... byl tam pidi dusík, tak jsem včera letěla na krev a MUDr mi udělala i utz... byla vidět dutinka v děloze ... nicméně Hcg jen 7,6... tak jsem z toho celá taková špatná... OVU mohla být 4.8... ale i tak se mi zda zvláštní, ze viděla dutinku a hcg tak nízké...😔a test z dnešního rána taky ‘nic moc’...

julinecka24
15. srp 2019

ahojky holky tak jsem v nedeli vecer dostala ms a dnes jsem mela byt na kontrole jsem 5 dc a doktor mi predepsal clostilbegyt 1-0-1 2x denne ho mam brat pristi patek kontrola tak uvidime jestli se zadari ma s tim nekdo zkusenosti

mimisef
15. srp 2019

@julinecka24 tak to mě mrzí ale příště to vyjde,❤️ty jsi měla zpozdeni ?já ms nikde už 11 dní ale negativní testy,dnes už povit na ms tak ať už vím na čem jsem ...

ivybee
15. srp 2019

@julinecka24 Já jsem na Clostilu. Krásně mi po něm narostly dva folikuly. 🙂👍 Měla jsem duchy na testech (měla jsem pichnutej Ovitrelle a prej dela falešný duchy), duchové zmizely. V pondělí měla být ms, ale zatím nic a testy porad negativní 😒🤷‍♀️

baarus21
autor
15. srp 2019

@leeela posledni ms 24.6? To mas uz docela velke spozdeni ne? To by bylo videt na utz asi vic, ale jako nevim, nemam zkusenosti. Kazdopadne tam mas peknyho ducha 😊👍

baarus21
autor
15. srp 2019

@julinecka24 snad to tentokrat vyjde 😊 hlavne si z toho nic nedelej 🌸 ono se to podari ❤️

baarus21
autor
15. srp 2019

@mimisef to jsou teda nervy 😊 a jake testy sis delala? Na krev jsi nebyla? 😊

mimisef
15. srp 2019

@baarus21 všechny snad 😂 dnes jsem udělala poslední s negativní tak zřejmě prostě má ms prázdniny, ještě mi nikdy sice nevynechala ale vše je jednou poprvé ...dnes se tedy cítím na ms nafouklá, chutě, plynatost tak zřejmě dorazí ....🙏buď a nebo ať vím na čem jsem

baarus21
autor
15. srp 2019

@mimisef ale tak je mozny ze se to jen treba neukazalo? Na gyndu objednana si? No je to zvladtni teda 😂 ani malej duch tam nebyl??

mimisef
15. srp 2019

@baarus21 začíná mě docela dost bolet v podbřišku takové píchání mám zimnici ležím tak uvidím na gyndu jdu 21.8

baarus21
autor
15. srp 2019

@mimisef to jsem taky mela, nebo teda mam porad 😊 pichani, boleni v podbrisku. Chvili horkost, chvili zima. Pocit ze mam teplotu pritom ji nemam 😊 no a na testu //, tak drzim pesti aby to bylo miminko a ne ms 👍😊

mimisef
15. srp 2019

@baarus21 to by bylo super,ale už tomu nevěřím po 11 dnech zpoždění přece test musí ukázat už dálnici jak D 1 ...

baarus21
autor
15. srp 2019

@mimisef hele cetla jsem si tu par diskuzi, kde nektere holky psaly, ze se jim ukazal slaby duch treba po 14dnech zpozdeni 😊 takze neni nic ztraceno. A telo ti urcite neco dava najevo, kdyz uz mas tolik dni zpozdeni. Tak at to dobre dopadne 😊😊

mimisef
15. srp 2019

@baarus21 jéé vy jste tu tak zlatý 😘 chlap mi teď říká no ty si protivná, seš divná 🙏😂😱

Strana