icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
baarus21
autor
15. srp 2019

@mimisef ja jsem na svyho chlapa ted taky dost hnusna 😂 az si kolikrat rikam, kde se to ve me bere a pak je mi to hrozne lito 😂😂 jo hormony jsou silena vec 😂 snad to vsichni prezijem ve zdravi

mimisef
15. srp 2019

@baarus21 hihi 😘😂😂

julinecka24
16. srp 2019

@mimisef jj mela jsem zpozdeni 5 dni a pak to mrska prisla uvidime no snad se zadari

julinecka24
16. srp 2019

@ivybee uvidime ja jdu na kotrolu pristi patek tak uvidime snad uz konecne by mohlo tak ti drzim palce

ivybee
16. srp 2019

@julinecka24 Dekuji, ale myslim, ze asi není šance, ze by tam něco bylo.. Přeci jen už by se mi to ukázalo na testech 🤷‍♀️ Každopádně držím palce tobe 🙂👍

cvachna
19. srp 2019

@baarus21 tak po dohodě s manželem budu jezdit do nemocnice 60km kde mám dr a kde jsem rodila i dvě děti 🙂 tak dnes jsem byla v nmnm. Gest. Vacek zvětšený, prý úplně něco pidi tam je a mimodelozni to není 🙂 tak odběr krve, zítra výsledky a 30.8. Na kontrolu 🙂

baarus21
autor
19. srp 2019

@cvachna no tak to je super zprava 😊 gratuluju. A nemas strach ze je tech 60km docela daleko? 😂 ja uz se taky nemuzu dockat az pujdu k doktorovi. Chtela bych uz vedet ze je vse ok 😊 ale jeste si musim pockat no 😂😊

ivybee
20. srp 2019

Holky, tak já už jsem z toho jelen.. na LIVSANE krasnej duch, ale na mama testech nic.. je to možný? 😑

cvachna
20. srp 2019

@baarus21 máme tam tchyni tak kdyztak pojedu o den dřív do porodnice 🙂 obě dvě děti jsem měla přirozeně ve 40+0 🙂 mám 310 jednotek tak prý je to tam 🙂

baarus21
autor
20. srp 2019

@ivybee ahoj 😊 a toho ducha jsi mela do limitu?? Mamatesty neznam, ja si delam jen dr. Max a spokojenost 🙂 tak zkus zase za dva dny a uvidis 😊

baarus21
autor
20. srp 2019

@cvachna jo taaak 😊 tak to mas dobre vypocitany 😂 ja jsem si delala dneska zase test jestli se neco nezmenilo a dalnice jak prase 😂 tak jsem zvedava ❤️

ivybee
20. srp 2019

@baarus21 Jo jo, do limitu.. Teď jsem dělala pro jistotu ClearBlue, abych nemusela honit duchy a - 😒 Jen už mám víc než týden zpoždění ms.. Na UTZ nic, tak mi doktor nechtěl brát ani krev.. Tak nevím. Každopádně cysta to není, tak čekám, až to přijde😒

cvachna
20. srp 2019

@baarus21 mám 310 jednotek 🙂 prý tak 4tt
super! ať vše probíhá tak jak má 🙂 moje máma je z dvojčat, tak se děsím, co tam příště uvidím 😀

baarus21
autor
20. srp 2019

@ivybee to je divny tyden zpozdeni ne?? A tys to mela vzdy pravidelne? Treba se tam jeste ukaze 👍🌸

baarus21
autor
20. srp 2019

@cvachna a vychazi ti ty tydny podle posledni ms? Kdy jsi mela? 😊 no kazdopadne preju at to roste a je v poradku 😊 fuuuu dvojcata 😂 hmmmm toho se desim nejvic, ikdyz my v rodine dvojcata nemeli, ale nikdy nevis 😂😂 a kdy jdes teda na utz?

ivybee
20. srp 2019

@baarus21 Nikdy jsem zpoždění neměla, mám to vždycky snad přesně na minutu. Tak jsem z toho jelen 😕 Doktor mi chtěl dát vyvolávačku, ale tu já nechtěla.. Tělo si to nějak uspřádá samo.🙂 Říkám si, že už na to nebudu myslet, ale člověku to prostě nedá 😅

cvachna
20. srp 2019

@baarus21 no sedí, ovulacka o týden později 🙂 no jsem vybobkovana. Kdyztak dvojčata Viktorie a Viktor, víta a Michal nebo Judita a Edita 😌 na další utz jdu 30.8. Ale chci jen jedno 😁

baarus21
autor
20. srp 2019

@ivybee to naprosto chapu 😊 akorat asi nechapu, proc ti doktor nevzal krev?? To na 100% vedel ze nejsi tehotna nebo co??

baarus21
autor
20. srp 2019

@cvachna 😂😂 no drzim pesti 😊👍

ivybee
20. srp 2019

@baarus21 Hele, upřímně.. Chtela jsem hlavně vědět, ze to není cysta 🤷‍♀️ Ptala jsem se, jestli je ještě šance, ze bych mohla být v tom a nebyl schopnej mi odpovědět.. Byl arogantní a bylo to strašný 🤦‍♀️ Moje doktorka má dovolenou a byl to zaskok. Četla jsem si pak recenze a hrůza 🤦‍♀️

baarus21
autor
20. srp 2019

@ivybee ahaaa 🙄 hmmm tak to muselo byt neprijemny. Si pockej na svou doktorku a budes mit jisto 😊👍

ivybee
20. srp 2019

@baarus21 Bylo to šílený. Počkám do konce srpna, jestli neprijde ms a pak půjdu k ni. 👍 Jak se citis ty? 🙂

baarus21
autor
20. srp 2019

@ivybee tak ono clovek uz tak je z toho vseho vyhrkanej a kdyz ma neprijemnyho doktora, tak ti to na nervozite a strachu moc neprida ze. Ja se citim docela dobre, ale porad me boli podbrisek...kazdy den jsk kdybych to mela dostat. Tak snad je to normalni. Sem tam si udelam test abych vedela, jestli treba neslabne, ale je porad tmavsi a tmavsi 👍 ale uz se nemuzu dockat az mi doktor rekne, ze je vsechno v poradku 🤔😊🌸

ivybee
20. srp 2019

@baarus21 Přesně tak..
To chápu! Držím palce! 😊

baarus21
autor
21. srp 2019

@ivybee diky 😊 urcite dam vedet jak jsem dopadla 😊

julinecka24
24. srp 2019

Ahojky holky tak včera jsem byla u doktora a řekl že clostilbegyt jde vidět že mi pomaha a že mam plodný vajíčko na sobotu neděli takže se máme snažit tak uvidíme doufám že už se konečně Zadari

baarus21
autor
24. srp 2019

@julinecka24 tak sup sup, hupsnete na to 😂 at se dari a hlavne zadari 😉

julinecka24
24. srp 2019

@baarus21 jjj doufám že konečně jo

julinecka24
27. srp 2019

ahojky holky 5dc do 9c jsem brala clostilbelgyt v patek jsem byla na gynde zkontrolovat folikuly a doktor mi rekl ze vajicko bude plodny o vikendu tak rekl at se snazime vse jsme udelali podle neho co rekl a dnes jsem se probudila se strasny mi bolesti v podbrisku jak kdybych mela do MS ale ta ma prijit doufam ze ne pristi tyden 8.9.2019 poradite mi co to muze byt

baarus21
autor
27. srp 2019

@julinecka24 asi to muze mit jakoukoliv pricinu 😊 Ja jsem teda dva dny po styku mela taky ukrutny bolesti v podbrisku a od te doby se me to drzi. Sice uz ne tak moc, ale citim to porad 😊👍 treba se tam neco deje, ale treba taky ne, uvidis

Strana