Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@mimisef jj mela jsem zpozdeni 5 dni a pak to mrska prisla uvidime no snad se zadari
@ivybee uvidime ja jdu na kotrolu pristi patek tak uvidime snad uz konecne by mohlo tak ti drzim palce
@julinecka24 Dekuji, ale myslim, ze asi není šance, ze by tam něco bylo.. Přeci jen už by se mi to ukázalo na testech 🤷♀️ Každopádně držím palce tobe 🙂👍
Holky, tak já už jsem z toho jelen.. na LIVSANE krasnej duch, ale na mama testech nic.. je to možný? 😑
@baarus21 Hele, upřímně.. Chtela jsem hlavně vědět, ze to není cysta 🤷♀️ Ptala jsem se, jestli je ještě šance, ze bych mohla být v tom a nebyl schopnej mi odpovědět.. Byl arogantní a bylo to strašný 🤦♀️ Moje doktorka má dovolenou a byl to zaskok. Četla jsem si pak recenze a hrůza 🤦♀️
@ivybee tak ono clovek uz tak je z toho vseho vyhrkanej a kdyz ma neprijemnyho doktora, tak ti to na nervozite a strachu moc neprida ze. Ja se citim docela dobre, ale porad me boli podbrisek...kazdy den jsk kdybych to mela dostat. Tak snad je to normalni. Sem tam si udelam test abych vedela, jestli treba neslabne, ale je porad tmavsi a tmavsi 👍 ale uz se nemuzu dockat az mi doktor rekne, ze je vsechno v poradku 🤔😊🌸
Ahojky holky tak včera jsem byla u doktora a řekl že clostilbegyt jde vidět že mi pomaha a že mam plodný vajíčko na sobotu neděli takže se máme snažit tak uvidíme doufám že už se konečně Zadari
@julinecka24 tak sup sup, hupsnete na to 😂 at se dari a hlavne zadari 😉
@baarus21 jjj doufám že konečně jo
ahojky holky 5dc do 9c jsem brala clostilbelgyt v patek jsem byla na gynde zkontrolovat folikuly a doktor mi rekl ze vajicko bude plodny o vikendu tak rekl at se snazime vse jsme udelali podle neho co rekl a dnes jsem se probudila se strasny mi bolesti v podbrisku jak kdybych mela do MS ale ta ma prijit doufam ze ne pristi tyden 8.9.2019 poradite mi co to muze byt
@julinecka24 asi to muze mit jakoukoliv pricinu 😊 Ja jsem teda dva dny po styku mela taky ukrutny bolesti v podbrisku a od te doby se me to drzi. Sice uz ne tak moc, ale citim to porad 😊👍 treba se tam neco deje, ale treba taky ne, uvidis

@mimisef ja jsem na svyho chlapa ted taky dost hnusna 😂 az si kolikrat rikam, kde se to ve me bere a pak je mi to hrozne lito 😂😂 jo hormony jsou silena vec 😂 snad to vsichni prezijem ve zdravi