Je to slabý duch?
Vidíte slabeho ducha??

@aleenka1234 může být 😇 ale mě se zdá že to je stejně široké jak kontrolní čárka akurat slabé
Nic moc tam nevidím, ale držím palce, třeba bude sílit 🙂
Kdy uz tohle konecne prestane? Nekonecne loveni duchu, vzdyt to nema zadny smysl. Pokud se mi zda, ze tam neco je, otestuju dalsi dny a uvidim nejlip sama... tohle je k nicemu. 5 z nas tu rekne jo vidim, vy se zacnete tesit a pak z toho nahodou nic nebude a akorat budete zklamana.. Proste vydrzte a testujte zitra, spise pozitri znovu. Drzim palce!

@marketa1218 no test je od kamaradky tam sem ho sem dala co na něm vidíte vy
@evaaskalova a neni to jejich vec? Pokud ti to vadi, tak neodpovidej..uz z nazvu diskuze je jasny o.co v ni pujde..nemusis to vubec otevirat..
Nechapu tohle prudeni..
Vidim velkou sipku a negativni test. Jinak nic. Zkus za par dnu znovu.
Je to mizerne vyfocene. Kdyz uz chcete lovit duchy (coz je fakt kravina,jak tu uz bylo napsano) a znat nazor ostatnich, chtelo by to aspon lepe vyfotit,aby bylo podle ceho hodnotit.
Takze podle teto fotky - NEvidim.
Blbe vyfoceny... nic tam nevidim az kdyz si to maximalne vsugeruju...
Nic taky nevidim. Ale me se to taky stalo a za par dni uz byly vic a vic videt dve carky
Fakt špatně vyfocené s ta šipka je tam naprosto rušivý element nemůžu se soustředit na nic jiného než na ní 😆
@leniczka23 prudeni je prave to loveni duchu,kterych je nabidka diskuzi uz tak preplnena, ze mezi tim pak nenajdes nic normalniho ;)
Zajdi si na gyndu ty duchu
@vladuska29 bohužel nic 😕
@vladuska29 Tak tohle je snad jeste horsi fotka nez u zakladatelky. 🙈
Staci to prece polozit idealne na bily povrch a alespon trosku se snazit zaostrit. Ty svetl v pozadi,celkove rozmazana fotka. I kdyby na testu duch byl,na fotce neni nic.
@vladuska29 za spodu se neco rysuje, ale je to fakt blba fotka.

Já vidim bohužel jen rysku.