icon

Je to v pořádku?

lillka21
21. kvě 2021

Ahojky holky, co si myslíte, je to v pohodě? Nebo ty testy jsou nesílící. Už jsem z toho snažení se zoufalá. Jdou od shora dolu 19.-20-21. vždy z ranní moče

Je to v pořádku?
michaelarousova
21. kvě 2021

@lillka21 ano sílí☺️Ale zkus netestovaz kazdej den..pak neni videt ta zmena☺️

lillka21
autor
21. kvě 2021

@michaelarousova když to je hrozně těžký 🙈😂, děkuji za názor ❤️

herminka
21. kvě 2021

Proto by se nemělo testovat denně. Porovnej si horní a spodní test, ten spodní určitě silnější je.

michaelarousova
21. kvě 2021

@lillka21 kdyz zahodis ten prostredni tak ta zmena je krasne videt😂 tak at sili dal🌸

j.a.n.i
21. kvě 2021

@lillka21 Ty testy jsou určeny pro ano/ne, takže staci mit z jine sarze a sila muze byt úplně jina. Hlavně nechapu proc testovat opakovaně, pokud neni problem.

ajja87
21. kvě 2021

@j.a.n.i taky nechápu proč testovat opakovaně, při každém těhotenství jsem testovala jednou, prostě buď pozitivní nebo negativní, ale nikdy mě nenapadlo testovat víckrát, jestli je čárka tmavší nebo světlejší... Prostě při pozitivním jsem se za pár dní objednala na gyndu, při při problému jela buď na pohotovost nebo šla na gyndu pro podezření na neprosperujici těhotenství...

majili
21. kvě 2021

Já jsem taky při pozitivním testu testovala jen ten den, co jsem měla pozitivní test. A to jsem před tím těch testů už použila pěkně velké množství, protože jsme se snažili téměř dva roky a podstupovala jsem nakonec IVF, ale nenapadlo mě pak kontrolovat, jestli sílí nebo ne. A to jsem i pár dní po pozitivní testu špinila, ale už jsem to nechala osudu a počkala těch pár týdnů do kontroly.

lillka21
autor
23. kvě 2021

Holky klídek, tohle není nic abnormálního, jak si myslíte 🙂. Respektuju váš jiný pohled, ale já se neptala takto smýšlejících, tak si to příště můžete ušetřit a odpovídat na vyhovující otázky 😙

majili
23. kvě 2021

@lillka21 ja te rozhodne nesoudim, jen jsem to blbe napsala a chtela jsem tim spis rict, ze by mela radovat z pozitivniho testu a snazit se byt pozitivne naladena. Verit tomu a ne se tolik stresovat, protoze je to ted ze zacatku nejvic potreba, byt v klidu a nemit v sobe tolik strachu a pochynosti.

lillka21
autor
25. kvě 2021

@majili tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopila. Děkuji ❤️