icon

Je tu některá, kterou nebolela prsa a byla těhotná?

matyk
11. lis 2016

Dobry den, chci se zeptat,vsude jsou jasne psane priznaky tehotenstvi a jednim z nich je bolest prsou, mely jste to vsechny stejne? Je tu nektera,kterou prsa nebolela a byla tehotna? Dekuji.

lucie009
11. lis 2016

Ja mela jeste tak 2dny takovou kovovou pachut v ustech pak prisla bolestiva prsa, ale to jsem davala priznakum pred MS no a kdyz se nedostavila tak prisel na radu test a bylo vymalovano 😀

misar91
11. lis 2016

Mě nebolela vůbec ;) bolelo mě v podbřišku jako kdybych to měla dostat jinak nic.u druhého těhotenství se mi dělalo špatně...

monikaa_p
11. lis 2016

@matyk Mě nic nebylo 🙂 já sem měla pouze jednu noc strašný bolesti v podbříšku a to mi bylo řečeno,že se vajíčko uhnizďovalo. Prsa mě bolí hodně málo,občas v podbříšku jako při MS,což je normální a jsem hodně unavená. V 1.trimestru jsem trpěla strašným nechutenstvím. Mám dvě kamarádky,kterým nebylo absolutně nic a kdyby neměly bříško,tak neví,že jsou těhotné 😉

hanicka_langova
11. lis 2016

S prvním mimčem vůbec ale vůbec žádné příznaky těhotenství...snad jen únava. A s druhým jsem měla bolení prsou, první měsíc i urputný zvracení, mega únava a noční nálety na ledničku....😀

ivpad
11. lis 2016

Mě prsa poprvé v životě bolela na začátku kojení, takže taky ne. Jen jsem chodila hodně často čůrat. Únava došla taky, ale to už i srdíčko bilo.

konidana
11. lis 2016

Ani u jednoho z obou těhotenství jsem neměla vůbec žádné příznaky. Akorát vynechání menses, což zase u mě nebylo tak nezvyklé, takže jsem dost dlouho (asi 2 měsíce) vůbec netušila , že jsem těhotná.

astyna
11. lis 2016

ahoj, mě nebylo vůbec nic. Kromě // čárek na testu bych nic nepoznala.

nevesta2708
11. lis 2016

Tak to máte štěstí holky! Mě prsa bolí tak, že jsem si musela koupit speciální podprsenku, vyprané prádlo a jakoukoliv vůni nemůžu ani cítit a prosím celý den...
buď ráda, že tě nic nebolí 🙂

markiiska
11. lis 2016

Taky mě vůbec mě nebolely 🙂 jen podbříšek,jinak bez příznaků.

matty001
11. lis 2016

Tohle je hodně individuální 🙂 Mě prsa nebolely, spíš mám hodně citlivé bradavky, ale kamarádce bolely prsa celkově. Hodně mě bolelo v podbřišku, jako bych měla dostat menstruaci. 🙂

jaja01k
11. lis 2016

Ani u jednoho tehotenstvi me prsa nebolely 🙂

mariejosef
11. lis 2016

Ty prsa vyjmecne a spis uplne na zacatko a nyni ani trišku

jannetta85
12. lis 2016

Ahoj holky, mam zpoždění 7dni a divně mě bolí podbřiško aj v noci mě ta bolest vzbudila prsa mě také trošku bolí. Také to přikládám k MS. Dnes jsem si udělala test a vyšel negativně ☹ tak teď nevím co si mám myslet. Mam strach ze jsem nemocná.

hop_ita
12. lis 2016

Uplne na zacatku me prsa nebolela, az tak od 4.-5.mesice. Ale pri pms jsem je mela vzdy v jednom ohni 😀

drakenn
12. lis 2016

Me nebolela. Nic mi nebylo u obou. Zadne tehu priznaky! Krome vynechane ms. Pozdeji mi ztmavly bradavky rostlo brisko. Jinak fyzicky nic vic..100 zen, 100x jiny prubeh tehu..

matyk
autor
13. lis 2016

Holky, diky moc za vase zkusenosti! 🙂