Je tu některá, kterou nebolela prsa a byla těhotná?
Dobry den, chci se zeptat,vsude jsou jasne psane priznaky tehotenstvi a jednim z nich je bolest prsou, mely jste to vsechny stejne? Je tu nektera,kterou prsa nebolela a byla tehotna? Dekuji.
Mě nebolela vůbec ;) bolelo mě v podbřišku jako kdybych to měla dostat jinak nic.u druhého těhotenství se mi dělalo špatně...
@matyk Mě nic nebylo 🙂 já sem měla pouze jednu noc strašný bolesti v podbříšku a to mi bylo řečeno,že se vajíčko uhnizďovalo. Prsa mě bolí hodně málo,občas v podbříšku jako při MS,což je normální a jsem hodně unavená. V 1.trimestru jsem trpěla strašným nechutenstvím. Mám dvě kamarádky,kterým nebylo absolutně nic a kdyby neměly bříško,tak neví,že jsou těhotné 😉
S prvním mimčem vůbec ale vůbec žádné příznaky těhotenství...snad jen únava. A s druhým jsem měla bolení prsou, první měsíc i urputný zvracení, mega únava a noční nálety na ledničku....😀
Mě prsa poprvé v životě bolela na začátku kojení, takže taky ne. Jen jsem chodila hodně často čůrat. Únava došla taky, ale to už i srdíčko bilo.
Ani u jednoho z obou těhotenství jsem neměla vůbec žádné příznaky. Akorát vynechání menses, což zase u mě nebylo tak nezvyklé, takže jsem dost dlouho (asi 2 měsíce) vůbec netušila , že jsem těhotná.
ahoj, mě nebylo vůbec nic. Kromě // čárek na testu bych nic nepoznala.
Tak to máte štěstí holky! Mě prsa bolí tak, že jsem si musela koupit speciální podprsenku, vyprané prádlo a jakoukoliv vůni nemůžu ani cítit a prosím celý den...
buď ráda, že tě nic nebolí 🙂
Taky mě vůbec mě nebolely 🙂 jen podbříšek,jinak bez příznaků.
Tohle je hodně individuální 🙂 Mě prsa nebolely, spíš mám hodně citlivé bradavky, ale kamarádce bolely prsa celkově. Hodně mě bolelo v podbřišku, jako bych měla dostat menstruaci. 🙂
Ani u jednoho tehotenstvi me prsa nebolely 🙂
Ty prsa vyjmecne a spis uplne na zacatko a nyni ani trišku
Ahoj holky, mam zpoždění 7dni a divně mě bolí podbřiško aj v noci mě ta bolest vzbudila prsa mě také trošku bolí. Také to přikládám k MS. Dnes jsem si udělala test a vyšel negativně ☹ tak teď nevím co si mám myslet. Mam strach ze jsem nemocná.
Uplne na zacatku me prsa nebolela, az tak od 4.-5.mesice. Ale pri pms jsem je mela vzdy v jednom ohni 😀
Me nebolela. Nic mi nebylo u obou. Zadne tehu priznaky! Krome vynechane ms. Pozdeji mi ztmavly bradavky rostlo brisko. Jinak fyzicky nic vic..100 zen, 100x jiny prubeh tehu..
Holky, diky moc za vase zkusenosti! 🙂

Ja mela jeste tak 2dny takovou kovovou pachut v ustech pak prisla bolestiva prsa, ale to jsem davala priznakum pred MS no a kdyz se nedostavila tak prisel na radu test a bylo vymalovano 😀