Je zde možné těhotenství?
Ahoj holky,
Je vás tu plno zkušených maminek a tak si jdu pro rady. Mám podezření na těhu,ale nejsem si vůbec jistá.
První podezření jsem začala mít na začátku prosince,ale MS nakonec přišla - každopádně trvala jen dva dny,což není absolutně zvykem ( za pět let co beru HA vždy trvala pět dní,nikdy žádné zpoždění) Měla jsem to dostat minulý týden a nic,tak jsem si předevčírem udělala test a byl tam nepatrný duch (viz foto jestli ho vůbec uvidíte🙂
Další testy včera a dnes negativní,ale příznaky pokračují (MS nepřichází,bolesti v podbřišku,nevolnost,zvýšená teplota,zvláštní chutě)
Myslíte že by to mohlo být těhu? Máte zkušenost?:/
Na gynekologii jdu v pondělí.
Díky všem!

@absintka19 je možné že je to těmi rozhašenými hormony 🙂 každopádně je to zvláštní co ten mozek dokáže!:D já budu tichounce doufat a uvidíme 🙂
podle mě těhotná nejsi, cyklus se ti nikdy nezpozdil, prtž byl ovlivněný HA, já před braním měla cykly i 40-50 dní... takže asi tak...
@mysinaa ahojky tak dnes jsem byla na gynde. Sestřička říkala že pokud se MS nedostaví do 14.dni mám se stavit. Podle zkušeností některých žen jsem začala pít Kontryhelovy čaj a ještě jsem si koupila tinkturu z ptačího jeřábu. Tak uvidím co se bude dít 😉😉

@mysinaa Priznaky casto byvaji jen psychicke, zena se vice sleduje kdyz touzi po mimcu , neboj snad se ti to brzy splni.