Jedná se o ducha?
Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevím zda se jedná o ducha nebo zda je to můj výplodek fantazie. Testovala jsem testem od Mamatestu Comfort 10. Jsem 28 DC a MS bych měla dostat dneska (25.9.2019). Nějakou dobu jsem brala duphaston a MS se mi po něm ustálila na 28-35 DC. Kdy proběhla ovulace netuším, jelikož se snažíme už nějakou dobu, tak jsem už přestala testovat. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji.
Moc děkuji za odpověď. Zkusím tedy 2 dny vydržet. 😬😊Chtěla jsem si zajít koupit ten digitální test od Clearblue, ale nevím zda by to už mohl ukázat, někde jsem četla že má citlivost 25. Nemáte s ním některá z vás zkušenost? 🙂
@j_denisa98 já ho zkoušela , až když jsem měla pár dnu zpoždění, myslim, že ted nemá smysl ho kupovat
@j_denisa98 Oni tam sice píšu , že detekuje těhotenství hned zkraje, ale má horší citlivost. navíc první trimestr bude jen o čekání, držím palce 🙂
me digi ukazal vzdy tyden pred ms, ja bych zkusila digi je dost citlivy .. carku vidis , a ne malo a to jsem ani nerozklikavala fotky ..
Děkuji za rady a upřímně jste mě hodně potěšili. Že by se na nás konečně, taky usmálo štěstí? 😁😊Dnes mám cestu do města, tak si nějaké dva testy ještě koupím a uvidím co se z toho vyklube.
Taky vidim krasne 🙂 troufam si rici ze to tam je i kdyz uplne na zacatku 🙂 a clearblue taky doporucuji vzdy mi ukazal spravne 🙂 a hlavne presne 🙂
Teď jsem si zkoušela takový ten papírkový od Mamatestu 10 a nic tam nevidím.To pole je tedy ještě dost růžové tak nevím zda se něco ještě ukáže až to úplně zbělá a nebo jestli na to může mít vliv to že už to nebyla ranní moč. Netuším 🤷🏻♀️🙂
Zkus ráno clearblue. Podle mě by ti už mohl ukázat 😊 Jinak na tomto testíku také vidím 😊
@lucik253 Super, moc gratuluji a přeji ať je vše v naprostém pořádku. 🎉👶🏻😊😊🍀
@lucik253 Moc gratuluji 🙂 tohle je krasny pohled ted jen at je vse v poradku a jak ma byt 🙂 preji hodne stesti a zdravicka vam i svistovi ❤🙂
@j_denisa98 co vim,tak tyhle růžové testy rady delaji falesnaky (hodne holek to tak tady melo),nejlepsi je mamatest,ktery sis taky dela,ale je neg. 🤔 No uvidis zitra rano...

Něco málo vidím. Ale nejde mi to přiblížit. Zkus třeba za dva dny.