Jedná se o ducha?
Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevím zda se jedná o ducha nebo zda je to můj výplodek fantazie. Testovala jsem testem od Mamatestu Comfort 10. Jsem 28 DC a MS bych měla dostat dneska (25.9.2019). Nějakou dobu jsem brala duphaston a MS se mi po něm ustálila na 28-35 DC. Kdy proběhla ovulace netuším, jelikož se snažíme už nějakou dobu, tak jsem už přestala testovat. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji.

Holky moc Vam dekuji 😍😍😍 snad uz to vyjde
@kocila No moc tomu právě nevěřím, že by to byl duch, po takové době a po tolika zklamaní. Uvidím tedy ještě zítra, zkusím si udělat ráno ten klasický papírkový test. Paní v lékárně říkala, že jsou nejspolehlivější. Tak doufám, že na nich něco bude. Přinejhorším zamáčknu slzu a snad třeba příště. 😏
@hajglish Je tam druhá čárka. Přejí ať vše dobře dopadne. 🍀👶🏻🍀😊
@j_denisa98 nečekej, raduj se, gratuluji☺️
@2hanah Já bych strašně ráda, ale moc děkuji. Zítra dám vědět. 😊🍀😊
@j_denisa98 ja to mela uplne stejne a pak carka uz jen silila 😊 prvni jsem si delala tento plastovy a duch byl stejny jako na tvem, pak jsem presla na papirkovy a testovala kazdy den dokud nebyla dalnice 😊 bohuzel v 5tydnu prislo krvaceni a samovolny potrat, tak ti preju at carecka sili s je vse v poradku 😊👍
@baarus21 Tak to mě moc mrzí, že to nakonec nedopadlo. Přeji, aby jsi se co nejdříve dočkala. 👶🏻🍀 Doufám, že ta čárka tam zůstane a bude jen a jen silnější. Jinak strašně moc děkuji. 😊
@j_denisa98 urcite dej potom vedet 😊😊
@j_denisa98 papírový je prý nejlepší. Já si dělala ten z dmka a ještě od Dr Maxe (asi máma nevím). A ten z Maxe ukazoval krásně.
pockam 2 dny a ze strachem si udelam novy :D
Tak ted cucim a na dotce to jde znat rozdil 😄
@hajglish je teď koukám na vaše testy já mám dva dny do ms a dnes test jako ten váš z práva první je taková tenoučké vařečka slabá tak doufám že za 2 dny by tam mohlo něco byt
@hajglish Prijde mi ze se prave dobre vybarvuje 🙂 zkuste to treba za 2 dny a to uz by melo byt hodne znat 🙂 a nejlepsi je clearblue ten mi ukazal i 1-2 tydny po oplodneni 🙂 a pozdeji i 3+ a vazne to sedelo 🙂
Gratuluji 👏
@j_denisa98 dělala jsi dnes testik ?
@agneska7 Ano, ale bohužel nic tam není. Tak uvidím zda dorazí MS. 😏🙂

@j_denisa98 dekuji 😍