icon

Jedná se o ducha?

j_denisa98
25. zář 2019

Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevím zda se jedná o ducha nebo zda je to můj výplodek fantazie. Testovala jsem testem od Mamatestu Comfort 10. Jsem 28 DC a MS bych měla dostat dneska (25.9.2019). Nějakou dobu jsem brala duphaston a MS se mi po něm ustálila na 28-35 DC. Kdy proběhla ovulace netuším, jelikož se snažíme už nějakou dobu, tak jsem už přestala testovat. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji.

Jedná se o ducha?Jedná se o ducha?Jedná se o ducha?Jedná se o ducha?
Strana
z3
j_denisa98
autor
27. zář 2019

@baarus21 Tak z toho nakonec nic není.😔 Asi je to pravdy, že dělají falešné duchy. 🤷🏻‍♀️

hajglish
27. zář 2019

Tak ja dnes pro jistotu jsem udelala dalsi.Chci to dneska oznamit manzelovi ☺️

lucik253
27. zář 2019

@hajglish Pekne uz

andycr
27. zář 2019

@j_denisa98 to je mi líto 😔 ale určitě to vyjde 🍀

barrrusss
28. zář 2019

@j_denisa98 tak to simi teda nsdadila brouka fo hlavy. Dnes 10dpo sem si taky dala mamatest comfort .. a mam tam slabounkeho dudika. Asi slabsiho nez mas ty... a ukazal se ti v limitu???

barrrusss
28. zář 2019

Omlouvam se za překlepy

ivetahrbkova
Autor odpověď smazal
j_denisa98
autor
3. říj 2019

@barrrusss Ahoj, nevím jestli to bylo v limitu. Udělala jsem si test a položila ho na stůl. Pak jsem si dělala nějaké věci a poté jsem se šla podívat a byly tam videt dvě čárky. Jestli to bylo po nebo v limitu netuším, ale nikdy předtím se mi to nestalo. Je to zajímavé. Tak nějak, už ani nefoudam, že se nám to povede. 🙂 Jak jsi dopadla ty?

jituli84
3. říj 2019

@j_denisa98
@barrrusss
Holky , co já mám zkušenost tak i slabej duch, mi signalizoval těhu. Vydržte 🙂 Budu vám držet pěstičky 🙂)))

Strana
z3