icon

Jedná se o pozitivní těhotenský test 15 dní po ovulaci?

karoli0011
15. kvě 2024

Jedná se už o plnohodnotnou čárku na testu ? 15 dní po ovulaci , a 4 před MS. Vím že se má testovat až po už jsem to načetla ale testovala jsem prostě dříve . Mam znovu testovat po terminu MS ? Moc děkuji za vaše cenné rady 💐💐😊
(Ještě test není stejné značky měla jsem poslední tak jsem musela v lékárně koupit další a stejná značka nebyla) 😊

Jedná se o pozitivní těhotenský test 15 dní po ovulaci?
palja
15. kvě 2024

@karoli0011 tohle jsou už krásné čárky 🍀❤️

hennrietta
15. kvě 2024

Tohle jsou pozitivní testy. Přeji hodně štěstí.🍀

karoli0011
autor
15. kvě 2024

Děkuji Vam moc, a prosím k lékaři mam asi volat až po termínu MS chápu to tak správně ? 🤷🏼‍♀️ Děkuji moc 😊

jaja01k
15. kvě 2024

@karoli0011 Testy jsou pozitivní. K lékaři si klidně zavolej. Řekni, že máš pozitivní testy, zeptají se tě, kdy jsi měla poslední MS a podle toho si spočítají, kdy tě budou chtít vidět.

hennrietta
15. kvě 2024

@jaja01k U nás jedna doktorka zve hned při pozitivním testu.🤦‍♀️ Takže jsem poprvé šla úplně zbytečně. A teprve na 3. prohlídce bylo srdíčko. To jsem ještě neznala a nevěděla. Do teď nechápu, proč zve tak brzo.

rebe
15. kvě 2024

Gratuluji. Doporučuji jít na prohlídku nejdřív v 6. týdnu, ale raději až tak v 8. týdnu, kdy už má být určitě srdíčko, ať máš hned klid a nemusíš se stresovat, jestli příště bude nebo nebude. Protože dřív opravdu není potřeba, doktorka ti neudělá vůbec nic jiného než potvrdí těhotenství - což máš z těchhle testů už jasné.

karoli0011
autor
15. kvě 2024

@rebe moc děkuji ❤️

martulka88
15. kvě 2024

@hennrietta A nedělá to, aby vyloučila mimoděložní? U nás zve od cca toho 7.týdne.

hennrietta
15. kvě 2024

@martulka88 Ne, když jsem volala a chtěla se objednat, tak právě zvala ihned při pozitivním testu a ani sestru nezajímala poslední menstruace. 🤷‍♀️