icon

Jedná se o těhotenství nebo ne?

erikub
20. srp 2020

Zdravím všechny, prosila bych o radu 😕 jedná se o těhotenství na tomhle testu či ne? Dělala jsem si ho včera ráno, co tak vím, tak k doktorce je brzo jít a na testu to není moc vidět ale další test bych si nejspíš udělala ještě zítra, a pokud bude stejná čárka či výraznější nebo dokonce žádná, tak to značí že to dělám moc brzy? Ještě máma nejsem tudíž by to bylo moje první děťátko a snažili jsme se delší dobu tak by mě zklamalo kdyby z toho nic nebylo😕

Jedná se o těhotenství nebo ne?
jaja01k
20. srp 2020

@erikub Pokud se na testu ukáže druhá čárka, znamená to, že jsi těhotná.

evikk1
20. srp 2020

@erikub Gratuluji 🍀🍀🍀

meronym
20. srp 2020

@jaja01k Tato veta by se mela ukazovat uz pri otevreni stranek MK 🙈.

loylii
20. srp 2020

@erikub nic nevidim

krtcice
20. srp 2020

Takhle jsem to měla u druhého i třetího dítka. Postupně to sílilo. Gratuluji a držím palce 🍀

stastnamatka07
21. srp 2020

@erikub Vidím 2 čárky 🙂

nat
21. srp 2020

@erikub že by v balení chyběl návod????

stastnamatka07
21. srp 2020

@nat Vy musíte pořád rýpat do každýho ?

nat
21. srp 2020

@stastnamatka07 nemusim,ale inteligentní člověk si přečte u všeho vždy návod a pokud něčemu nerozumi,píse dotaz ...A takových to dotazu je tu dnes a denně několik ...Vážně jak děti.

erikub
autor
21. srp 2020

@nat možná to bude tím že čekám své první dítě, sice chtěně ale nečekaně, a ne pokaždé je test správný a značka dobrá, rýpat si do mě nemusíte 🙂 to že si děláte dobře nad tím že si myslíte že víte všechno neboli jste “inteligentní člověk” tak byste si nerýpla a jako “inteligentní člověk” NORMÁLNĚ odpověděla popřípadě pogratulovala jako ženy před vámi 🙂 jinak všem děkuji, vyšel mi dnes znovu pozitivně tudíž je to jasné 😊

pupisek262014
21. srp 2020

@erikub je tam krásnej duch

nat
21. srp 2020

@erikub víte ono je těžké někomu radit kdo si neumí přečíst návod a je totu 100 x denně a přitom je to snadné jen si přečíst návod a je to a ty co opravdu potřebují poradit nemají šanci protože takové dotazy jako ten váš je absolutně zastíní i nic m jiném to není a příště poradím ještě jednu věc když nevíte dojdete si na krev a je to .....