icon

Jedná se o vsugerované těhotenství?

lafael
27. čer 2017

Dobrý den maminky,
mam takový dotaz,nebo se jen možná potřebuji svěřit....
Já bych si přála miminko,přítel ne,dáva si ,,pozor,, a já navíc neberu antikoncepci (ze zdr.důvodů)
V období posledních dvou měsíců mám svědivé bradavky,občas tlak v prsou (a přítel říkal že jsou větší),tlak v podbřišku jako bych měla dostat ms,přibrala jsem na váze (několik let jsem si udržovala váhu 50 až 53 kg,nyní mám 55 kg)
Bříško samotné je během těch dvou (možná už tří) měsícu větší,od spoda... Dříve jsem měla bříško ploché až propadlé a ted už nejde ani zatáhnout...
Nicméně menstruuju,v termínu (tento měsíc o dva dny dříve,slabě až na třetí den ms,kdy jsem skoro celý den proseděla na wc kvůli silnému krvácení)... Minulý měsíc ms proběhla jako vždy,také v termínu....
Já vím,měla bych si udělat test nebo navštívit lékaře,ale ten strach ze zklamání (když nebudu těhotná) je hrozný...
Spíš mě napadlo zda jsem si to jen nevsugerovala a mé tělo se podle toho chová..
Už jednoho rošťáka máme (5let) , druhé dětatko by bylo super 🙂
Setkala jste se s něčím takovým některá z Vás prosím....
děkuji za přečtení a odpověd ❤

linee
27. čer 2017

@lafael stat se to muze,casto se napr.stava,ze tehu priznaky ma partner,protoze to tehotenstvi se svou partnerkou proziva. Nicmene jak i sama pises,bez tehu testu a nebo prohlidky u dr.ti asi nikdo na foru nerekne,zda jsi a nebo nejsi tehotna. MS muzes klidne mit.

rousse
27. čer 2017

@lafael já to tak měla 5 měsíců v kuse po revizi ZT. Tak moc jsem chtěla znovu otěhotnět, že jsem si uhnala tuhle "falešnou březost" a dokud jsem se na snažení v hlavě nevyprdla, tak permanentní příznaky těhotenstí, ale reálně těhotenství nikde.... až jsem to pustila, tak se okamžitě podařilo a bylo to těhotenství naprosto bez příznaků a když jsem pak 5 dní po termínu MS dělala test, tak jsem překvapením málem spadla ze záchodu 😀

gita17
27. čer 2017

prosim ta chod ku psychiatrovi, NIE SI TEHOTNA a NEMAS PRIZNAKY 1. mas pravidelnu mestruaciu, este k tomu silnu 2. brucho ti narastlo, lebo si pribrala, pri 50 kg je 5 kg poznat 3. Nevies si 2 mesiace kupit test??? to je take tazke hodit ho do kosika pri beznom nakupe? Nie je jednoduchsie skocit do lekarne/ drogerie/ supermarketu ako tu vypisovat hluposti? Daj sa dokopy a mysli racionalne, mas 5 rocne decko, s takymito myslienkovymi schemami ho naucis len blbo rozmyslat

vanea
27. čer 2017

No já bych se hlavně nechala hlavně pořádně gyn. prohlídnout...může to znamenat víc věcí a nemusí to znamenat nic...nicméně víc věcí může takto začínat, nejen případné těhu =) tak šup na preventivku na gyndu🌹

lafael
autor
27. čer 2017

@gita17 Moc děkuji za odpověd,nicméně já nežadám o rady,pouze jsem napsala svůj příběh s tím,zda měl někdo něco podobného. Lékaře určitě navštívím,ovšem ne tebou doporučeného ,ale ty o něm popřemýšlej... hezký večer 🙂

lafael
autor
27. čer 2017

@lafael
@lafael A pro ostatní gity,ja nežadam o rady nebo odpovedi jestli jsem nebo nejsem tehotna... ja vim,jak se to zjisti 🙂 Jde mi o tu sugesci a o to kdo ji také zažil. děkuji

linee
27. čer 2017

@lafael promin,ale mam pocit,ze mas hodne casu premyslet nad blbostmi.Bud si test udelam a zjistim,zda jsem tehotna a nebo ne.Pokud ano,vim,jak vzniklo tebou vyse popisovane a pokud ne,hledam pricinu.Ty hledas duvody dusledku. Koupim test a vim. Rozumim strachu ze zklamani,ale sama vis,ze jinak to nezjistis.Spise mi prijde,ze se na to az moc upinas.

michaela_2
28. čer 2017

....přítel si miminko nepřeje, dává si pozor. Ty se zase bojíš, že i přes to těhotná nejsi..............No těbůh !!

Doufám, že tady za pár měsíců nebude další diskuze s tématem : Sama se 2 dětmi .............

Promiň, ale co jsi čekala za reakce? Tohle je strašně hloupě napsaný příspěvek..............

dzejnany
28. čer 2017

já autorce celkem rozumím, my se snažíme s přítelem o mimo už rok a půl (doma mám tříletou princeznu). Jelikož mám nepravidelnou ms a ovu tím pádem taky jak se jí zlíbí, tak jsem měla taky takové příznaky. Jeden měsíc týden prsa jak dojná kráva a nemohla jsem je mít v podprsence, už jsem se těšila že to vyšlo a ejhle těhotenský test nula. Další měsíc prsa, bolení v podbřišku a nevolnost a šla jsem s radostí dělat test a zas nic. Naštěstí jsem si to pro roce a půl uvědomila, že magořím a vymýšlím si věci, které prostě nejsou. Dala jsem se dohromady. Ted jsem dostala ms po 60 dnech, s tím, že jsem si odmítla dělat test, šla jsem na gyndu co se zas děje a poslala mě na krev a bohužel těhu opět ne. Když se mě dr zeptala, proč si neudělám test, tak jsem ji řekla, že už odmítám investovat do těhu testů a hlavně, že člověk má furt nějaké možnosti, 50 na 50, že je furt nějak klidnější, že bud je to mimi a nebo prostě krámy se zas flákají. Ale asi jsem se tím vyrovnala, protože když jsem byla u dr tak před měsícem a řekla že těhu nejsem, necítila jsem zklamání, vlastně nic. Takže se ti nedivím, že tělo dokáže pracovat tak jak si nejvíc přeješ aby pracovalo. Hodně štěstí, a hlavně nezmagořit. Najít si jiný cíl než mimi, když jsme s přítelem zjistili, že to prostě asi nepůjde jak to první, tak mě požádal o ruku a máme přístí rok svatbu. Takže mám už jiné myšlenky a jen se modlím, abych nešla z porodního boxu rovnou k oltáři 😀. Neberu léky a ani přítel si nedává pozor, takže bud a nebo 😀. Jsem zvědavá jestli zafunguje zákon schválnosti, 11 let jsem čekala na prstýnek 🙂.

1772
28. čer 2017

Proč podruhé stejný dotaz?

michaela_2
29. čer 2017

@dzejnany jenže autorka píše, že její přítel miminko nechce a dává si pozor.......takže je v trošku jiné situaci 🙂 Proto ten můj příspěvek......

martika7
29. čer 2017

Neplánovali sme miminko, muj přítel si pozor dával a já otěhotněla. To že si dáva pozor nic neznamená.Každopádně když chceš miminko měl by ho chtít i on. Když máš ale menstruaci je hodně pravděpodobné že si to jenom namlouváš