icon

Jednorázové krvácení v těhotenství: Co dělat?

martidusi
30. kvě 2024

Dobrý den,
Už jsem tu jednou sdílela, že jsem na začátku těhotenství a jednou jsem krvácela. Bohužel si nevím stále rady.

Už po dvou týdnech od početí, jsem se cítila jinak. Začaly mě bolest prsa, podbřišek a vadily mi pachy. Měla jsem i hned pozitivní test. Najednou jsem ale v noci začala krvácet a tak jsem myslela, že to bylo biochemko. Jenže krvácení hned odeznělo a příznaky dále pokračovaly. Začalo mi být i občas špatně od žaludku. Tak jsem myslela, že se to teda udrželo.
Teď jsem měla mít menstruaci a ta se nedostavila, tak jsem si udělala druhý test a byl stále pozitivní. Už jsem začínala být šťastná a po dvou dnech opět v noci krvácení. Tak jsem si uz byla 100%, že to odešlo s menstruací a bylo to biochemické těhotenství. Jenže, zase to bylo jen jednorázové a už zase ani kapka krve.
Nevíte co mám dělat? Bojím se volat doktorovi, abych neotravovala zbytečně.

martidusi
autor
30. kvě 2024

@martidusi ještě dodám, že jsem měla celkem nepříjemné bolesti v podbřišku, které se ale začaly lepšit.

lv
30. kvě 2024

Krvácející těhotné ženy určitě k lékaři patří, zajeď si někde na gynekologockou pohotovost

palja
30. kvě 2024

@martidusi tak to si měla být už dávnou lékaře. Může to být i mimoděložní. To ti tady nikdo bez vyšetření u dr neřekne.

klokanka31
30. kvě 2024

@martidusi Abys neotravovala zbytečně? 😮 Krvácení fakt není normální, měla bys k doktorovi co nejdřív. Můžeš mít mimoděložní, a tam jde o život když ti to praskne.