Jednorázové zašpinění místo menstruace, máte zkušenost?

alzbeta1234
13. led 2015

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá z vás podobné zkušenosti. Beru 5. cyklus Utrogestan 20.-30. DC , vše je s ním ok, MS přijde mezi 32.-36. dnem. Včera jsem měla 32. DC, měla bych tedy cca začít menstruovat. Místo toho jsem jen lehce a jednorázově zašpinila, bylo to takové růžovohnědé. Břicho mě pobolívá, jako kdybych to měla dostat, ale zas ne tolik, jako kdybych to měla dostat. Prsa mám hodně citlivá, při dotyku (i třeba ráznější chůzi bez podprsenky) bolí z boků a ze předu pod dvorci, bradavky taky cítím, ale ty jsou citlivé vždy před MS. No a nedostavilo se zatím ani klasické zhoršení pleti před MS, většinou se mi udělá pár pupínků, pleť je mastnější. Teď jí mám čistou a cajk. Test dělán dnes, tedy 33. DC a byl negativní, ale moč byla asi zředěná, páč jsem v noci chodila hodně na malou a mezi posledním WC a testováním byly cca 3 hodiny. Teplotu si měřím spíš jen pokusmo, občas, ale ve stejnou hodinu. Vím, že po MS mívám 36,3-36,4, pak se to zvedne na 36,8 cca, přes 37 ale nemívám. Dneska jsem zkoušela i měření, měla jsem 36,8. S manželem tomu necháváme volnej průběh, tak si říkám, zadařilo se, nebo si se mnou tělo hraje?

Díky za rady a názory.

Bětka

evly
20. led 2015

Já měla takové zašpinění v srpnu v době ovůace a pak ještě jednou v době předpokládané ms, vždy jen trochu,co jsem zpozorovala na wc na papíře, zpoždění nějakých 20 dní, kdy jsem byla u dr na vyvolávačku a na kontrole vše ok, ale těhu nic. Teď v prosinci zas zašpinění v době ovu(dle kalendáře) a už mám týden zpožďo a ráno chci otestovat, ale beztak to bude zase to samé ☹ hold těla si s námi i někdy hrají. Ale přeji,ať to teď nebo brzy bude díky malé zahnízděné bublince 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru