Ještě někdo? Kdo čeká na pozitivní test do konce roku? 🙂
Ahooooj 🙂 je tu ještě někdo, kdo čeká na druhou čárku na tt. Nebo někdo kdo jí už objevil? Teď v posledních dnech tohoto roku?? Ja mam dostat MS za 2 dny.. tak uvidim. Snažíme se půl roku. Tento měsíc jsem to nějak vypustila z hlavy-netestovala neměřila BT.. prostě nic. Tak uvidíme. Zatím mě bolí prsa a mám citlivé bradavky..ale nevím. Necháme se překvapit jestli ms dojde..
KDYŽTAK VKLÁDEJTE FOTKY VAŠICH TESTŮ 😍
Hezký zbytek svátků holky 💕
Ahoj, já měla už jasně viditelné // před Vánocemi, takže manžel dostal jako dáreček pod stromečkem. Zkoušela jsem i digitální tt a byla jsem na krvi a vše pozitivní. Dnes mám zpoždění 8dni. K Dr se chystám po novém roce. 🙂
Já mám termín MS 29.12.. Moc nevěřím tomu, že by nepřišla, i když malinkatý plamínek naděje stále doutná... ❤
Zkusila jsem test jen tak na Stedry den...co kdyby. Termin MS mam 28.12. A vysel mi slaby dusik. Dnes uz je trosku vice viditelny. Takze pak budu testovat az tak za 3 dny. Takze takovy darecek pod stromecek. Snad bude vse ok. Objednam se az tak za 3 tydny nebo pozdeji. Az bude srdicko drive se stresovat nechci.
Ahoj, ja cekam prichod MS zitra, pripadne pozitri. Ale po 4.pokusu IUI a skoro 2 letem snazeni by byl pro nas nejlepsi darek k Vanocum kdyby jiz nedorazila.
Ja mam zpozdeni 4 dny, ale nechci si delat nadeje, tenhle cyklus byl takovej rozházenej, tak mozna to mam jen posunuty... uvidim, jestli se mi podari nepozorovane se stavit v dmku pro test, jinak si pockam po Novym roce 🍹 (nebo mezitim dorazi ms a nebude co resit)
Ahoj holky, taky se pridavam. Ja měla mít MS včera, 25.12. rano jsem udělala test a dalnice😉 Tak jsem ho ještě soupla pod stromeček. Tak uvidíme, snad bude vše v pořádku. Dejte vědět🙂
Tak u me dnes dělány test a nikde ani zmínka po druhé čárce bříško boli blíží se další ovulka tak se budem snazit dal snad nám to vyjde snažíme se od cervence
No já jako kazdý měsíc po OVU jsem přece jasně přesdvečená, a naivně si myslím že to konečně "tentokrát vyšlo" :D takže i tento měsíc. Ovu byla někdy 19-20.12 takže do konce roku čekám MS. Citlivé bradavky, a sem tam pobolívání v podbrišku ale jasně ukazují na přicházející MS (dávám tomu max 2-3 dny).
A to jsem si v dubnu letošního roku řekla,že přece do Vánoc se musí zadařit.... už to bude pomalu rok snažení. Jsem mladá, oba zdraví, nekouříme, 27 let. A ono to nejde..od října jsme se na snažení vykašlala, zadné OVU testy, zadný vitamíny, kontryhel nic. Vše volně, přírodně....a stejně to nepomohlo. Je to v hlavě, tam je problem!!
@littleannie Slabý duch tam je, tak ať sílí 😍
@nellinkaa10 strasne blbe se to fotilo, a dneska by to melo byt 9-10DPO, tak snad to klaplo. 😍 dekuju a snad nas bude viic 👍👍👍
Ahoj, taky bych rada videla do konce roku //. Ms by mela prijit kolem silvestra, ale nechci si delat falesne nadeje, abych pak nebyla zklamana
😍
Vid iiim @littleannie
Tak mě dnes teplota klesla a na testu čárka slábne... u mě je konec.... bohužel...takže happy end se nekoná.... 😔
Ahoj holky, já čekám na // každý měsíc. Poslední 4 měsíce jsem měla MS pravidelně. Na mimi čekáme 2 roky. A ted máme 4 dny zpožďo, ale nemám odvahu udělat test. Mám strach že tam bude jen jedna /. :(
Vsem maminkam ktere nasly na tt // carky moc gratuluji,a tem co na ne cekaji preji hodne stesti aby se jim carka brzy ukazala.Ja na // take cekam,je to 3 mesice co jsme prisli o miminko ve 23tt a tak nejak jsem doufala ze se podari ale zatim nic, tak treba priste.
Nasla jsem dve carky na testu na Stedry den...ma obrovska radost trvala presne 4 dny....takze ted uz vim....ze dve carky jeste neznamenaji vzdy stastny konec ani zarucene dite..je to jen zacatek...velmi dlouhy....vsem preji aby to bylo jen a jen dobre...
Tak jsem si taky udelala test a carka jen jedna ☹. Moc gratuluju tem, co to vyslo a zbytku preju, at se dockaji miminka pristi rok 🙂
Holky tak prave teď přišla ms :(
@sarivojvodova tak to me mrzi ☹ ale snad priste to vyjde 💕
Holky, tak jsem z toho jelen. MS pořad nikde, a TT pred 2 dny negativní. Tak jako toto mě nebaví ...ani tak, ani tak. Uz mě bolí týden podbřišek klasicky, ze má dojít MS. Cekam kazdym dnem...
@sarivojvodova mela jsem stejnou carku a MS nakonec dorazila...bohuzel...tak do noveho roku nejen dve carky...ale hlavne zdrave mimco. To bych prala vsem...kdo si to preje.
@vendelinka08
@haninan Holky Dekuju!!! Jste hodné 😘 Všem krásný nový rok 2018 a všem ty //

Ahoj jak aky čekám na dvě čárky na TT našla sem zatím ducha tak uvidime co se ukaze v sobotu