Jsem asi těhotná. Co to znamená?
Dobri den jabysom chcela sa opytat ze co zmenaju tieto palicki jedna slapa drha silna

Vždyť je to v návodu.
@kovacova27 přesně,je to v návodu.a tohle vypadá opravdu na začátek těhotenství
Přijde mi mnohem lehčí si přečíst návod, než zakládat novou diskuzi a silně doufám, že je to jen špatný vtip. 🙈
🙈🙄
@amazonkajanik lebo ja som robila prvikrat test. Prepacte. Lebo deti nemam chcelabysom
@kovacova27 Tak ja myslim,ze je fuk,po kolikate test delate,navod plati pro kazde pouziti stejne.
Jedna carka = nejste tehotna. Dve carky (inzenzita druhe zalezi na vysi hcg,takze muze zpocatku byt vyrazne slabsi) = jedna se o tehotenstvi. Zda se bude dobre vyvijet a udrzi se,to uz vam zadny test neukaze...
Nemyslim to ve zlem,ale je fakt,ze podobnych diskuzi je tu neustale plno,az clovek zacina pochybovat,zda ten dotaz je opravdu myslen vazne...
@kovacova27
jak pisou ostatni od toho je navod a navic je tady na tohle tema uz milion diskuzi,proc mas potrebu zakladat novou misto pridani se do uz existujici diskuze?
Prosim porade mi ja troska krvacam nwm preco. Bola som udokroki ze to Je Normane ja nwm bojim sa
@kovacova27 A co máme radit my, když jsi u dr. byla a ta ti řekla, že to je normální... 🙄
@kovacova27 prosím Tě,kolik Ti je?My tady nejsme doktoři abychom věděli co to je,jak pise
@mimi1004 Tak jestli uz si byla u dr.a řekla ze je to normální,tak se nestresuj..

@kovacova27 to vypadá na druhou čárku .. Myslím ze to bude těhotenství 😉