icon

Jsem nebo nejsem těhotná?

zuzkarej
5. dub 2017

Dobrý den holky, chtěla jsem se zeptat, 3 x mi vyšel těhotenský test pozitivně. Může se stát že nejsem těhotná? Mám trochu citlivé bradavky a občasné jemné pálení spodku. K doktorce jdu až 24.4 a ráda bych do té doby věděla jak na tom jsem. Děkuji za každou odpověď. Pěkný den ;)

ttm
•
Autor odpověď smazal
•
majajaa
•
5. dub 2017

Tehotenske testy se daji pokladat za velice spolehlive. Pokud ti vysli 3 za sebou,myslim,ze je to jasny zacatek tehotenstvi. Samozrejme vse musi potvrdit lekar.

jitulka89
•
5. dub 2017

ach jo ženský, když nepoznáte podle pozitivních TT že jste těhotný jak chcete zvládnout výchovu? nic ve zlém, ale někdy se stačí zamyslet a není pak potřeba zakládat diskuzi...

hvezdicka64
•
5. dub 2017

Myslím si, že na 90% budeš určitě maminkou 🙂

jaku1
•
5. dub 2017

Myslím, že jsi těhotná 🙂 A doktorka by tě nevzala na kontrolu dřív, aby to potvrdila? Mě vzala do týdne po tom, co jsem si test dělala, aby byla jistota 🙂

zuzkarej
autor
•
5. dub 2017

Já si taky myslím že jsem těhotná, ale manžel tomu nevěří myslí si že je to chyba a než nám to dr. potvrdí tak tomu nevěří. Akorát mám trochu strach neb mám rýmu a trochu mě bolí v krku

masajka87
•
5. dub 2017

@zuzkarej rýma a bolest v krku nevadí.. chlapi to tak mají že testům nevěří. Můj nevěřil ani na potřetí dokud neviděl utz. Těhotná určitě jsi...

zuzkarej
autor
•
5. dub 2017

Doktorka mě dříve nevezme prý má plno... Takže musime počkat. A jsem ráda že nejsem sama komu chlap nevěří

magdalenadu
•
6. dub 2017

Ahoj holky, moc moc prosim, vidite neco? Dekuji😊

zuzkarej
autor
•
6. dub 2017

Zkuste udělat test později mohla by být výraznější

absintka19
•
6. dub 2017

@magdalenadu rozhodne by měla být ta čárka rovnoběžně 🙂 ranní moc ti řekne vice

absintka19
•
6. dub 2017

@zuzkarej jen aby to pěkně pokračovalo 🙂 držíme palce. Teda mého manžela by ani nenapadlo pochybovat....