icon

Jsem těhotná?

paji96
1. říj 2020

Ahoj Maminky,snažilky.. Doufám že mě tady neukosnete jako na E-miminu..
14.9 jsem měla s přítelem Nechr. Sex.. 🙄 (ovulace probehla ten den ),23.9 jsem malilinko začala špinit a trvalo to cca 1 den a půl.. 28.9 už ms nepřišla, myslíte že šlo o uhnizdovani? Menstruace bych tomu nenazvala, meškaním netrpim, jen mi kolikrát po porodu přišlo o pár dní driv.. testy jsou po 4dnech meškani stále neg. .. pálí me bradavky ,picha v podbřišku, jsem nafoukla a celkem dost unavena ,často chodím močit a bílý vytok bez zapachu.. měl někdo stejnou či podobnou zkušenost a byl těhotny? Děkuji za cenné rady

monilee
1. říj 2020

@paji96 Znie to dosť pravdepodobne, že ste tehotná 🙂 Skúste tento test, mala som ho pozitívny, keď ešte všetky ostatné boli negatívne https://www.rossmann.cz/nase-produkty/hygienick...

agneska7
1. říj 2020

Těžko říct no jako podle ,,tabulek,,, by jsi už měla mít pozitivní test .... Já mívala ducha až 3 dny po vynechání ..... Prostě buď si těhotná a na testu se to teprve ukáže a nebo tím jak se bojíš sis to prostě stresem ,,oddálila ,, nebo máš prostě nějaky hormonální výkyv

paji96
autor
1. říj 2020

@monilee já zkoušela i pipety,mamatest a stále neg.
U prvni holky ,se mi duch ukazal po 6dnech zpoždění.. uvidíme..dekuji

paji96
autor
1. říj 2020

@agneska7 nebojím se,první dítě už mám 😄 jen mě to zarazil9,protože vím,kdy mám ovu, a na zpoždění netrpim, spíš když jsem měla zpoždění naposled byla z toho dcera

agneska7
1. říj 2020

@paji96 ale tělo není stroj to že ti celý život chodila ms na minutu přesně neznamená že se nemůže opozdit prostě jen tak 😉

katule1990
1. říj 2020

@paji96 Pokud byla ovulace opravdu 14. 9., tak by test měl být už pozitivní v případě těhotenství (17. den po ovulaci). Je možné, že toho 28. 9. to byla menstruace, jen neobvykle slabá. Mohlo by napovědět měření bazální teploty. Mohla se taky ovulace opozdit a třeba z toho ještě těhotesnství bude, těžko říct.

jjasmina
1. říj 2020

Já třeba měla jen ružový flíček na intimce. Jinak 4 den zpoždění by test měl prokázat, já osobně jsem vždy kupovala Mamatest, byl na něj největší spoleh¨a později digi. Pokud jsem si nebyla jistá je ještě možnost si zajít na krev jako samoplátce 🙂 Jinak mě test ukázal už tři dny před ms tam byl silnější duch.

paji96
autor
1. říj 2020

@katule1990 23.9 byla slaba na intimku.. To byla jen hnedoruzova krev .. pak už 28. Nic jen bílý vytok ..

katule1990
1. říj 2020

@paji96 Mohlo by to být teoreticky uhnizďování, ale více než týden po tom by podle mě muselo na testu něco být.

terkezz
2. říj 2020

Ahoj Holky, snažíme se o miminko půl roku a stále nic až teď poslední 3 dny takový narůžovělý výtok ale jen při utření a ms měla dorazit dnes a nic, pobolívalo mě dost břicho tak jsem myslela, že už a ono nic. Ms mam pravidelnou jak hodinky. Najednou žádnej výtok ani bolesti. Jak kdybych to neměla ani dostat :D myslíte, že bych mohla být těhu? Nevím jestli na test není ještě moc brzo. A nechci být zase zklamaná :/ jinak jsem 13dpo

agneska7
2. říj 2020

@terkezz zítra zkus test nejlépe mamatest a budeš chytřejší 😉

terkezz
2. říj 2020

@agneska7 dobrá děkuji🙂

terkezz
3. říj 2020

@agneska7 test negativní a ms nikde😏

terkezz
3. říj 2020

Tak bohužel jako každý měsíc zase nic..

mourovatakocka
3. říj 2020

@terkezz Však ono to přijde 🍀

terkezz
4. říj 2020

@mourovatakocka přijde a doufám, že bez komplikací.. Ale přece jenom každý měsíc se těšit, že tam ta druhá čárka bude a není je horší a horší

luciesz89
9. říj 2020

Ahoj,můžu se taky poradit?včera test odpo - nejspíš s duchem,ráno test druhý a nic.pustoprazdno:D ale! S dcerou před 7mi lety téměř totožná situace i stav co mám poslední dny(cca5,6) nevolnosti,únava,bolení v podbřišku.tak teď babo raď🤣