icon

Jsem těhotná?

amandabell
31. srp 2021

Myslíte, že tam je nějaká naděje? Už 2 týdny se nedostavila MS. Mám divný pocit v podbřišku a pobolívají mě prsa. Občas je mi trochu zle, ale nic hrozného. Spíše jestli jsem si to jen nevysugerovala. Díky všem. Hezký večer 🙂

Jsem těhotná?
bublinkakocicka
31. srp 2021

Na testu neco je videt ale dej to na jiny podklad zkus rano z moce ale na 14dni je to moc slabe

jaja01k
31. srp 2021

@amandabell Něco tam je. Zkus další za pár dní, jestli bude sílit.

maca917
Autor odpověď smazal
maca917
31. srp 2021

@amandabell Ahoj, něco málo tam vidět je, ale vyzkoušej další test třeba za dva dny a uvidíš jestli je to silnější 😉 mě třeba prsa boleli už pár dní po ovulaci.
Tak držím pěsti ať ti to sílí 💪

vitezove
31. srp 2021

Jako jo, ale musela by si mít dost opožděnou ovulaci. Protože na zpoždění 14 dní je to hrozně slabé. Za 2 dny zkus - buď tam už skoro nebude a nebo zesílí. Pokud druhá možnost, tak byla pozdější ovu. Pokud první, tak bohužel biochemické těhotenství.

amandabell
autor
31. srp 2021

@vitezove zkusím zítra 🙂 tohle je test dělaný předevčírem. Tak uvidím, snad bude sílit..

vitezove
31. srp 2021

@amandabell No tak zkus hned. To už musíš vidět. HCG stoupá ob-den. Takže když zkusíš teď, tak budeš mít jasno.

pajushka1
31. srp 2021

@amandabell pokud máš test,udělala bych to klidně teď večer 🙂

matkasabina
1. zář 2021

Tak co?

amandabell
autor
1. zář 2021

@matkasabina zkoušela jsem dnes ráno a bohužel jen jedna čárka. ☹ já mám MS velmi nepravidelně, ale poslední dva měsíce se dostavila jak měla, takže jsem vypočítala ovulaci a dodržela ji, ale asi i tak nic. Zítra mám jít ještě na gyndu, tak uvidím..