icon

Jsem těhotná?

sukynecka01
12. lis 2015

Zdravím 🙂 chtěla bych se zeptat no spíš jen váš názor vím že tady je to jen o přemýšlení a co kdyby bylo atd ...
Včera v práci mě přepadl strašný strach bylo mi na omdlení bolest hlavy moták jako by kocovina nějak zle od žaludku mi nebylo jen mám strašné motání v hlavě a někdy prostě citím se slabě .
Řekla sem si z toho se vyspím ale ráno směrem do práce sem málem odpadla letěla jsem domů a k doktorce tam mi měřila tlak 100_60 říkala že to je snížené a proto sem měla to mravenčení a cítím se blbě vše semnou hází. Ptala se jestli mohu vyloučit těhotenství říkam že na 1000% ano protože msbyla 27.10 skončila za 6 dní takže kravina že bych byla těhotná. Říkala že někdy i toto jsou příznaky ale sdělila jsem jí že mě nebolí ani břicho a beztak ani ovulka nebyla takže vylučuji. Dělala jsem test a negativní takže to vylučuji bude to podle mě ta dehydratace piji dost málo ale to docela dlouho co myslíte ?? Bylo by možné otěhotnět po MS a ještě test by byl negativní?? spíš ne že?? sex byl od toho skončení každý den ale ted poslední 3 dny nebyl první sex byl hned 1.11