Jsem těhotná?

sukynecka01
12. lis 2015

Zdravím 🙂 chtěla bych se zeptat no spíš jen váš názor vím že tady je to jen o přemýšlení a co kdyby bylo atd ...
Včera v práci mě přepadl strašný strach bylo mi na omdlení bolest hlavy moták jako by kocovina nějak zle od žaludku mi nebylo jen mám strašné motání v hlavě a někdy prostě citím se slabě .
Řekla sem si z toho se vyspím ale ráno směrem do práce sem málem odpadla letěla jsem domů a k doktorce tam mi měřila tlak 100_60 říkala že to je snížené a proto sem měla to mravenčení a cítím se blbě vše semnou hází. Ptala se jestli mohu vyloučit těhotenství říkam že na 1000% ano protože msbyla 27.10 skončila za 6 dní takže kravina že bych byla těhotná. Říkala že někdy i toto jsou příznaky ale sdělila jsem jí že mě nebolí ani břicho a beztak ani ovulka nebyla takže vylučuji. Dělala jsem test a negativní takže to vylučuji bude to podle mě ta dehydratace piji dost málo ale to docela dlouho co myslíte ?? Bylo by možné otěhotnět po MS a ještě test by byl negativní?? spíš ne že?? sex byl od toho skončení každý den ale ted poslední 3 dny nebyl první sex byl hned 1.11

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru