Jsem těhotná?
🙂 Ahoj holky ,Dnes jsem 30 DC-dva dny opozdena MS..BT stále 37 1 .Samozrejmne pálení prsou a pichani kolem pupku a v podbrisku,také kovová pachut v ustech,bojím se ze je to vsugerovane :( Ráno jsem si tedy dělala test (mamatest 10) jen jedna / :'( Myslíte ze k oplodnění došlo později a test tedy vyšel negativně?? Jen me zaráží ta BT stále nahoře .Musím jinak rict ,ze u prvního tehu jsem testla 5 dni po vynechání..asi jsem moc nedockava a mrcha opět dorazí 😠 Prosím někoho s podobnou zkusenosti napište..budu rada :*
Je tak gratuluju moooc 🙂 snad jo,dneska 3 dny meskam,tak uvidím v neděli noo 🙂kdyztak pisnu jak to dopadlo 🙂
jééé, to je mi líto :-/ příště to určitě vyjde, hlavně na to tolik nemyslet, u nás dost pomohla láhev vína 😀

U prvního těhotenství jsem si dělala test dva dny po MS a už byly silné čáry. Teď jsem si dělala test 31.12., kdy jsem měla MS dostat a nic tam nebylo, o dva dny později velmi slabý proužek. Ono je to pokaždé asi jinak. Poslední půlrok v roce 2015 jsem měla rozházenou MS po potratu (to se mi ukázala slabá čárka v den termínu MS), tak jsem to měla možná dostat později, než toho 31.12. Nicméně držím moc palce🙂