Jsem těhotná?
@paju_s vypadá to nějak zvláštně, to ano, ale druhá čárka vidět je 👍🏻
Nějaký ten test už mám za sebou, a věřím, že zrovna ten tvůj je pozitivní. Když nedorazí MS tak je to jasné 🙂
Děkuji vám všem, ani nevíte jak bych si přála,kdyby to vyšlo, ale zkoušela jsem test jiné značky (Pepino) a ten negativni..tak zítra ráno ještě zkusim tento mamatest a uvidíme, i když vim..je brzo, MS ma přijít az tak o víkendu.. 🙂 ale znáte to..nedockavci 😀
@paju_s ahoj, hele testuj spíš mamatestem, protože Pepino má podstatně méně barviva 😉 já třeba měla na mamatestu testovací čárku výraznější než tu kontrolní, ale u Pepina byla vždy ta testovací o dost slabší a to i když už jsem měla těhu potvrzené gynekologem 😉 takže za mě jsou Pepino sr*če
@hasara33 mne treba mamma test nic neukazal a jiny uz jo... Mela jsem z benu testy
Dobry vecer, chcibse optat, udelala jsem si hned po ranu obyc mamatest, oba vysli, ze tam druha carka byla sorva videt. I kdyz to cca po hodce a pul bylo zretelnejsi, sli sme s pritelem pro digital, ten ukazal + 1-2tydny. Jen mam zmatek v tom, v jake jsem tedy tydnu. 1.den posledni MS 20.02., pred tim probshl pohlavni styk. Zmeskana MS je 11 dnu. Tak vlastne nejak nevim v jakem tydnu jsem a zda jit uz k DR ci jeste pockat. Co myslite?
@kikina_8 přečti si návod... znamená to, že jsi 1-2 týdny po oplodnění

Gratuluji, test je pozitivni a drzim pesti, at ms uz nedorazi.