Jsem těhotná, i když test nevyšel?
Ahojky 😊
Mám na Vas prosbu dámy. Jde o to že jsem měla necelý rok zavedené ttělísko a před jim byla menstruace nepravidelná..... A s teliskem jsem měla bolesti, neustálé krvácení, záněty, bakterie apod a pak mi to,díky bohu, jiná gynekolozka vyndala že dne na den se mi ulevilo...... a my se na to s přítelem v červnu začali pokoušet o mimo když není ochrana a těšíme se na něj.
Pracujeme na něm pořád.
Teď mě už 15 dnů šíleně bolí prsa. Zvětšil se mi obvod hrudníku za 15dnu o 6cm. Menstruace se zpozdila o týden a dnes mě v 7 den začal bolet podbrisek. test jsem dělala jen jeden a negativní.
Myslíte že mám navštívit gynekolozku?
Moc Vám děkuji za rady a názory 😊😊
Urcite gynda 🙂
Testy jsou vetsinou spolehlive, ale existuje asi moznost.. muzete zkusit udelat dalsi a kdyztak spis k lekari na krev
Lepší na krev 7dni zpoždění uz by mohlo byt něco vidět na testu...i kdyz me vyšel slabé pozitivní až týden po vynecháme MS u druhého tehu... držím a palečky🙏
Mozna jsi měla pozdější ovulaci jako já... proto jsem měla testy negativní 😉
@katyfitlife mě vyšel pozitivní test, až když jsem byla 3 týdny těhotná, o týden dřív mi vyšel také negativní. Teď jsem 7-8tt podle plodu. Ale prsa mě začala bolet tak ve 4. týdnu. Určitě gynda. A hodně štěstí 👶
Prosím tě a jak jsi to poznala že se ti zvětšil hrudník za 15 dnu přesně o 6cm? To se denně měříš?
@digisek
No já byla dřív fitnesska a s přítelem jsme se rozhodli trošku srovnat po létě a měřili jsme se před dovolenou, kolik toho sníme a já paradoxně nikde nepribrala o cm jen na prsou a pak jsem se měřila zas protože se mi zdályopet větší no..... 😊sem pako já vím ale akorát to Tak vyšlo

@katyfitlife Teda zvětšení o 6 cm 😲, Na tvém místě bych určitě navštívila gynekoložku, protože to podle mě vypadá nadějně 🙂 😍. Test se může zmýlit, tam ti udělají test z krve a uvidíš. Já jsem zjistila, že jsem v tom až na 6 testu z lékárny 🙂