Jsem těhotná? Je to vůbec možné?
Ahoj holky, mám dotaz. Mám nepravidelné cykly 35dní i více. Tento měsíc jsem dostala MS 29DC, jinak dostám až většinou 35DC i dýl, což jsem nikdy takhle brzo nedostala. MS byla slabší a trvala jen 4dny s tím, že poslední den, jsem jen už špinila a to večer po styku. Asi 3 dny po MS jsem hnědě zašpinila jen na kalhotky, myslíte, že bych mohla být těhotná, jestli je to vůbec možný? Dělala jsem si test a na něm bylo toto. Ale nějak tomu testu nevěřím. Kdy jsem měla ovulaci to nevím ☺️

Uvidis za par dni. Pokud nebude carka silit, tak to odeslo s tou ms.
Pokud bude carka silnejsi, tak pravdepodobne budes tehotna.
Na tom růžovém vidím , a ten Pepino nebo co to je je spíš vadný tenhle fakt nekupuj je úplně na 💩
Za mě nejlepší mamatest ukazuje nejhezčí čárky,na prvním je vidět ale ten pečivo je na nic.Niky jsem ho nekupovala
Krásný duch , a to Pepino si myslím že není ještě zaschlý 🙂 jak vypadá teď ?
@stanulice vypadá stejně, ale nevěřím tomu 🙂
@sonickajehl1 uka 🙂
@stanulice Ahoj, ten starý test jsem vyhodila, ale dělala jsem si další a na něm bylo toto, omlouvám se za ten parapet, trochu jsem tu fotku upravila ať to jde víc vidět 😃
@sonickajehl1 určitě ťah je dusík,zkus třeba i večer jestli ti zesilil,mě sílil vzdycky vecer
@nikynikol25 Mně přijde, že mám ducha snad na každým testu, ale dnes mi je nějak divně.
@sonickajehl1 No hlavne uz je to pet dni a duch stale docela neviditelny. Sili ta carka vubec?
@ema90 Ahoj, ne. Ale myslim si, že ten pepino je prostě špatnej test, páč mi tohle udělal minule a ten růžový vypadá špíš jak ryska, dělá mi starost spíš ten z dneška. Už jednou jsem byla těhotná a test mi vyšel až 9. den spoždení a čárka byla docela slabá, bohužel to nedopadlo.
@sonickajehl1 Tak kup jiny testy.
Ale at je test jakykoliv- hcg se pri prosperujicim tehotenstvi zveda, takze po peti dnech by urcite mel jit videt rozdil, at jde o jakykoliv test.
Tomu odpovida i tve predchozi tehotenstvi, ktere nedopadlo 😕 Mit slabou carku devet dni od zpozdeni je proste spatny. A ted mas kolik dni zpozdeni?
@ema90 já to měla takhle
@sonickajehl1 a 21dpo takhle,kolikátý si dpo?A už meskas?Jestli máš stále duchy zajdi k doktorovi na krev, nemusí to být prosperující těhotenství
@nikynikol25
No ale u vas je videt velky rozdil od 10dpo do 16dpo.
Tady slecna/pani ma za pet dni uplne stejnyho ducha, skoro neviditelnyho.
@ema90 no právě,řekla bych že má prosperující těhotenství nebo mimodelozni.Mela by si jít k doktorovi na utz a na krev.Nevidim to u paní moc dobře 😞

Na prvním vidím ducha ale druhá je nějak rozpita