icon

Jsem těhotná, když mám tři týdny zpoždění?

adela213
22. bře 2022

Ahoj holky jsem tu nová a chtěla bych se vás zeptat
zda-li si myslíte, že jsem těhotná. Už skoro 3 týdny zpožděná MS. Já tam vidím ducha co vy? Moc děkuji za odpovědi ♥️

Jsem těhotná, když mám tři týdny zpoždění?
klokanka31
22. bře 2022

@adela213 Já nevidím nic a při takovým zpoždění by opravdu něco vidět bylo

tasimia
22. bře 2022

@adela213 ja teda nevidím nic, bohužel.

lilian2111
22. bře 2022

Nic.

adela213
autor
22. bře 2022

@klokanka31 ona tam je vidět, ale opravdu hodně slabě i moje sestra to viděla. Takže nevím jsem na vážkách zítra zkusím z ranní moči. Jinak děkuji za odpověď

makkyv
22. bře 2022

@adela213 Není tam, při takovém zpoždění by už něco mělo být vidět.

nazka
23. bře 2022

@adela213 ahoj, duchové bývají videt kolem příchodu MS, pak čárka sílí, protože roste hcg v krvi. Skoč na gyndu na vyvolávačku.

titina12
23. bře 2022

@adela213 v den menstruace jsem měla obě čárky, ale bůh ví každa žena je jiná.

sebestka
23. bře 2022

@adela213 i kdyby tam byla, tak z toho nic nebude. 3 týdny zmeškané menstruace, už by byla dávno dálnice.

vejuu98
23. bře 2022

@adela213 nemáš ještě jiný test? Případně fotku?Ale něco hodně slabého tam vidím 🙂Je fakt že každá žena to má jinak.Já sama jsem 4-5tt a dělala jsme si poslední test doma předevčírem a stejně tam nebyla úplná dálnice jako u prvního potomka.🙂Zkusila bych možná digitální clearblue,kde ti případně ukáže i týden těhotenství.Pokud by byl negativní,je možné že by to mohla být i cysta. Kamarádka total měla na střední,kdy ji vynechala menstruace a měla pozitivní test,ale ve skutečnosti v tu dobu ještě neměla s nikým styk.Uvidíš.Určitě bych zašla na gyndu🙂

adela213
autor
23. bře 2022

@vejuu98 děkuji za radu taky na cysty trpím, ale vždy poznám, že mám cystu, že mě bolí pravý nebo levý vaječník, ale teď nic jen mě občas píchne v děloze. Ano zítra tam jdu tak jsem zvědavá 😊

vejuu98
23. bře 2022

@adela213 uvidíš co ti řeknou.Každopádně ti přeji,aby jsi byla v pořádku 🌹