Jsem těhotná? Může test lhát?
Ahojte, holky. Chci se zeptat, co si o tom myslite. Mesic zpatky jsme zacali s manzelem se snazit o miminko. Menstruace nedorazila, uz dva tydny me boli prsa, hlavne rano a navecer, trochu se zvetsily. Delala jsem si test, pridavam fotku. Uz roky jsem byla zavysla na kave, mohla jsem ji pit 5x denne a ted mi nechutna a mam k ni odpor. Podle me dost priznaku a taky ten test, ale nejak tomu nemuzu uverit. Moc jsem snila o diteti a manzel nebyl pripraven, ted ale kdyz jsme s tim zaceli, zeby se to hned podarilo? Holky, co si o tom myslite?

Podle toho, ze mi prestala chutnat kava, jsem poznala, ze jsem tehotna. A to jeste pred terminem ms. Jsi tehotna, gratuluji, mas jasne priznaky a test to jenom potvrdil. Preji krasne tehotenstvi.
Silna dalnice jak z Prahy do Brna. To vis ze se vam to povedlo napoprve 🙂 gratulace.
Se mi porad chce brecet... Z radosti, ze strachu a ani sama nevim, z ceho.
Dekuju za odpovedi
Taky jsem to s tou kavou tak mela 😀 Kdyz vidim tenhle test, tak nemuzu jinak nez GRATULOVAT! (a tak trochu i zavidet ten uspech na prvni pokus 😀 )
Mohlo to byt biochemicke tehotenstvi
Jestli z druhého testu nebylo nic, tak to mohlo být biochemické nebo prý některé testy tak reagují na změnu hormonů před ms

tak to jste fakt šťastný par..ze v am to vyšlo na poprvé. potichu gratuluji🙂)